31.5.06

Els socialistes blanencs es queden sols defensant els insults de President de la FECAC, F. Garcia Prieto a les minories.


Amb una actitud de plena sumisió a les directrius del socialisme més ranci, el portaveu municipal del PSC es va veure incapacitat per votar a favor d’una moció de reprovació de les paraules pronunciades per F. Garcia Prieto en que entre altres paraules va afirmar el dia de la inauguració de la Fira d’Abril de Catalunya, -Las minorias estan para joderlas-

El xantatge amb el que actua el President de la FECAC ha fet forat a les files socialistes i encara que alguns van estat mol incomodes davant el posicionament imposat pel sector mes ranci, aquest es va acabar imposant.

La moció que va ésser recollida per ERC a partit d’una proposta de l’Associació els Altres Andalusos que va fe arribar a tots els estaments polítics demanava la reprovació de les paraules de Garcia Prieto i la solidaritat vers l’Associació insultada per la seva valenta actitud per la convivència i la solidaritat.

La resta de grups municipals del PP, CiU i EUiA malgrat condemnar les paraules del president de la FECAC, no van voler mullar-se a favor de les minories, es veu que el xantatge de Garcia Prieto encara fa por, molta por, esperem que poc a poc la valentia política acabi amb personatges més propis del franquisme que no de la democràcia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Increible com davant una causa tant justificable com aquesta, tots els grups queden muts, excepte en J.Puig..
A l'igual q amb el tema de l'Estatut.. vaja ajuntament! l'ún q vé de madrid i ho sap tot, els altres plens d'ego i més EGO, argemir, valls,..
Senyors.. quina falàcia, quanta mentida, quanta falsetat...
VISCA PROA!!!!!!!!!