26.5.06

El PP de la comarca de la Selva està pel si a l’estatut.





Els pocs regidors del PP de la comarca de la Selva a l’igual que la majoria dels militants populars de Girona estan per votar afirmativament a l’estatut de Madrid.

Tot ja va començar amb la campanya de recollida de signatures que el PP va endegar, que va acabar no només amb un rotund fracàs a Catalunya, si no també amb la sortida del partit de diferents regidors, els de Lloret, Roses, i Sra. Coloma entre altres.

Segons ha sabut sa palomera, la campanya del referèndum del PP serà de no presencia, vista el poc entusiasme que els militants populars han demostrat, és calcula que a Girona i a la Selva encara seran més minsos.

No seria d’estranyar que regidors populars selvatans com Teixidor de Lloret, Pujado de Blanes o Caselles de Sta. Coloma optin pel si, entenen que aquest estatut rebaixat per Madrid compleix les expectatives del seu partit.

Recorden que una de les parts fonamentals com es el finançament, aquest s’ha resolt amb la proposta proposada pel líder popular català, Josep Piqué. A qui arrel de l’entrevista “Mas-Zp” es va mostrar favorable a l’acord, malgrat que això li costes ésser cridat a capítol a Madrid, es veu que li van posar sobre la taula la gestió d’ERCROS, per tal que fes bondat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si tots els politics fosin com en Quim.
La politica seria molt mes neta,que ja sería hora.

Anònim ha dit...

Van tenir tantes firmes a Catalunya que s'ho han repansat i tot.

Anònim ha dit...

Teniu raó, el pp i els de lloret van votar si a l'estatut al ple de Lloret.

el no es nomes dels sobiranistes, per catalunya no,no,no