19.5.06

El PSC gironí està desbordat, la seva preocupació per ERC els ha portat fins i tot a ratllar el ridícul, repartint octavetes del míting de ZP, en el s


Preocupats com estan per la situació comentada en anteriors edicions de sa- palomera, els socialistes gironins volen evitar el ridícul de punxar en l’acte en que està previst que el president del govern inicií la campanya a favor del “no a l’estatut del30 de setembre aprovat pel parlament”.

Per evitar-ho estan ratllant el ridícul, el passat divendres amb motiu del sopar benèfic de la fundació oncolliga celebrat al palau firal de Girona, dirigents d’aquest partit van repartir octavetes del míting que celebraran al mateix lloc el proper divendres amb la presencia dels pesos pesats del PSC i del PSOE.

Comença doncs la campanya pel no a l’estatut aprovat el 30 de setembre, es a dir la campanya d’aquells que no tenen la consciència tranquil·la, desprès del pacte Mas-ZP, desprès de la traïció al Parlament de Catalunya, només axis es pot comprendre actituds ridícules com les protagonitzades pels dirigents socialistes gironins.

Fins i tot ZP ha utilitzat la victòria del Barcelona a la champions per proporcionar-se, incapaç d’assistir a un partit del Barça a l’estadi per por a perdre electorat espanyol, va anar a Paris perquè l’equip segons ell representava a Espanya.

I per més vergonya del país el President de la Generalitat a segona fila de la llotja, només recorda que el President Pujol a Wembley si que estava a primera fila.