27.5.06

Eufòria a CiU de Lloret: X. Crespo segur de millorar el resultat a les properes municipal.


A diferencia dels seus col·legues de Blanes, els de Lloret estan en plena eufòria, les dades de les que disposen els fan preveure que estan molt a la vora de la majoria absoluta, amb aquestes dades a la ma, dubten inclòs d’oferir espai al seu actual soci de govern, Joaquim Teixidor que tècnicament ha estat expulsat del PP.

L’equip que encapçala X. Crespo aposta en cas de necessitat arribar acords amb ERC i el seu cap de llista, Eduard Coloma, en qui manté una molt bona relació, l’aposta primera d’oferir al regidor expulsat del PP te masses riscos al curt termini i a més la popularitat de Teixidor i el seu protagonisme podrien significar un problema per l’actual alcalde.

Una renovació de l’alcaldia de Lloret significaria a més recuperar espai i credibilitat davant la cúpula convergent, seria sens dubte la manera de tenir la representativitat supralocal que fins ara tenia Blanes, parlem del representant a la Diputació i a les llistes al Parlament de Catalunya.

La difícil situació en que es troba el PSC, absent del control al govern que te com obligació, fan que la sensació de victòria de la coalició nacionalista sigui molt més fàcil del previst.

Segurament estem davant un cicle en que es canviïn les tornes a la selva marítima, ara qui te la plena cobertura de la coalició es Lloret, Xavier Crespo es converteix en un valor a l’alça i podria ésser un candidat per optar a la presidència de la Diputació de Girona.