16.5.06

EUiA de Blanes amb la mosca darrera l’orella davant les ensarronades de l’alcalde Josep Marigó.





Hi ha malestar a la seu d’EUiA de Blanes per la manca de confiança del PSC vers el seu partit, molestos per algunes actituds que el tàndem Pere Garcia-Marigo han imprès a l’Ajuntament.

Encara recorden plantejaments carques defensats pels socialistes respecte a les mocions de la laicitat, sobre els valors republicans i l’actitud vers el Centre Catòlic que l’han trobat exagerada.

Històrics militants consideren que s’està donant una visió molt conservadora del pacte, i que caldria reforçar la coordinació amb ERC per tal de aturar els peus al PSC. En aquestes circumstancies consideren que el PSC esta jugant clarament en clau electoral i en benefici propi.

Consideren a més que la darrera edició del butlletí del PSC de Blanes es una prova evident de que estan en campanya electoral, l’exclamació “tot ho han fet els socialistes” han esclatat a la seu de la coalició.

Valoren molt negativament la poca predisposició de l’alcalde en temes de territori, parlen entre altres, del desdoblament de la N-II i la poca pressió sobre el Conseller Nadal perquè rebi a l’Ajuntament, o en el mateix tema de Pinya de Rosa on també la Conselleria de Política Territorial està aturant la aprovació definitiva de la delimitació.

Sectors d’EUiA consideren necessària i urgent mantenir reunions discretes amb ERC per tal de coordinar-se i aturar els peus a la prepotència en que actua el PSC, diuen que cal impedir que es puguin produir “maragallades.”

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha por per part d'EUIA a que el PSC s'emporti tots els seus vots i per això s'en volen desmarcar.

Anònim ha dit...

T'ens rao amb un fariseo d'alcalde que pots esperar