24.5.06

Intens debat a ERC de Blanes sobre si cal sortir del govern


Coneixedors de la politica municipal ens han informat que dies passats, amb anterioritat al trencament del tripartit a la Generalitat, l'executiva local d'ERC va iniciar un debat sobre els tres anys de govern municipal per tal de valorar la necessitat o no de sortir d'aquest.

Aquest debat que ha durat setmanes va acabar amb una aposta per continuar fins al final, l'irrupcio de la crisis del tripartit va esser decisiva a l'hora de decidir-se, el debat segons sembla habia estat plantejat pel portaveu municipal, Joan Puig.

Les JERC i la majoria de l'executiva va creure convenient continuar i asumir la situacio considerada de risc per l'actitud del PSC vers ERC.

El portaveu municipal i diputat blanenc va replegar veles del debat que va obrir, i va assumir la decisio majoritaria, el que si te clar l'executiva d'ERC es que el PSC li amga les coses i ha posat la directa per evitar a les properes eleccions dependre d'ERC i si de rebot d'IC millor que millor.

ERC tambe lamenta la poca presdiposicio dels socis d'EUiA per tal d'aturar al PSC, el seu seguidisme i el permetre algunes greus decisions urbanistiques sense inmutar-se i tambe els hi recorda que va esser gracies a l'estrategia republicana de pactar primer amb ells, el que va permetre el tripartit blanenc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pienso que el problema del tripartito de Blanes, es que cada uno va por su lado, y el gran perjudicado es el pueblo, y esto no debiera de ser.
Un ejemplo es que en el centro del pueblo se hacen muchas obras y nadie controla nada, y el resultado es que todas las calles y aceras se estan destrozando.