20.5.06

L’expulsió d’ERC del govern de la Generalitat retorna la pau al PSC de Blanes. El regidor Joaquim Valls probable nou diputat per quatre mesos al Parla





Informacions arribades a sa palomera indiquen que el diputat gironí J. Donaire seria nomenat Director General de Turisme, substituint en el càrrec a Isabel Galobardes nomenada en l’època del Conseller Pere Esteve (ERC).

Aquest nomenament faria corre la llista socialista i permetria al blanenc Joaquim Valls accedir al Parlament de Catalunya, encara que seria només per uns pocs mesos fins a la convocatòria d’eleccions.

Aquesta situació a més permetria tranquil·litzar la situació al grup municipal socialista, tal i com ja em explicat en anteriors edicions de sa palomera.

Recordem que el grup socialista encara no ha superat que ERC tingues un diputat a Madrid en la persona del regidor Joan Puig, el que ha provocat diverses situacions de lamentables atacs, incluits els atacs personals per part del partit de l’alcalde Josep Marigó.

El nomenament de Joaquim Valls donaria un respir a la critica situació del grup municipal socialista i permetria que el grup superes les divisions internes, i obriria la porta a que el diputat afectat es repenses el fet de no repetir en les properes llistes socialistes a Blanes.