27.5.06

PSC: Operació assalt a la Diputació de Girona.





Estan obsessionats per aconseguir governar la propera diputació, es per això que han ideat l’assalt a l’únic indret que els queda per entrar a governar, treballen per buscar la persona candidata, entre els nous valors del socialisme gironí, que passaria per que primer revalidessin les seves alcaldies.

En cartera tenen a Josep Marigó (Blanes); descartat per voluntat pròpia l’actual alcalde d’Olot, si no canvien les circumstancies, que seria el preferit de l’actual direcció i també el de Figueres (Armanguè) per que no veuen clar que pugi revalidar l’alcaldia, (els preocupa i molt ERC i el seu candidat Francesc Canet).

Estan disposats a tot, oferint si cal la presidència a CiU o a ERC, però valen tenir el pacte tancat quan avanç millor, es una consigna dels Nadal que cal complir de totes totes.

El dubte que tenen es en qui comencen a parlar si amb CiU o amb ERC, tenen pànic a un altre pacte de les dos formacions sobiranistes i per això han ideat tot el necessari per fomentar el mal rotllo entre les dues formacions.