2.6.06

Especial Referèndum: A comarques de Girona només ERC s’ho creu, es preveu que el millor resultat del NO es produeixi en aquestes contrades.



Aquesta nit ha començat la campanya electoral del referèndum, on els principals partits s’han amagat, només ERC ha començat a realitzar campanya i en menys intensitat IC.

Es preveu que el millor resultat del NO es produirà a les comarques de Girona, per l’empenta que està tenint no només el tripartit sinó també sectors de CiU, PSC e IC i pel contrari es detecta un campanya de baixa intensitat del PP, que confirmaria que molts dels seus representants optaran finalment pel si.

Recordem que Sa Palmera ja va publicar dies enrera la decisió presa per destacats dirigents locals que ja han confirmat la seva aposta pel si.

Entre aquests els regidors de Lloret, Quim Teixidor, el de Blanes, Francesc Pujado, el de Santa Coloma i altres que han marxat estarien per votar si a l’estatut, en pocs dies hi poden veure novetats importants.

Sa palomera farà un especial seguiment de la campanya del referèndum, els nostres informadors explicaran amb pels i detalls els diferents actes que celebrant les diferents forces.



En aquest sentit, tothom que vulgui aportar informacions, noticies o fotos ens ho pot enviar a: sa-palomera@hotmail.com