6.6.06

Especial Referèndum(4). CiU fa campanya a l’intimidat i ERC sense complexos, per un NO clar i català.



Mentre CiU ha realitzat avui a Blanes un acte a l’intimidat en el seu local amb el diputat al Parlament, Josep Micalo, sense alegries i preocupats per la trista campanya a la que estan abocats.

En boca petita molt simpatitzants de la coalició t’expliquen que aquest estatut es un mal negoci, que tot plegat es un mal pacte i molts aposten com a molt per l’abstenció, diuen que cal un estatut amb molt de no, es la garantia que a l’endemà ens tornen a posar a parlar amb Espanya.

Els simpatitzants de CiU expressen amb preocupació, que amb el pacte de la moncloa s’obra encara mes la separació en el mon del sobiranisme i que calia haver mantingut l’unitat.

A la mateixa hora, ERC celebrava a la sala de plens de l’Ajuntament el seu acte electoral amb l’ex conseller de Governació, Xavier Vendrell i el diputat blanenc Joan Puig, en les seves intervencions han destacat la importància del NO a l’estatut, el que permetria negociar de nou un estatut com cal, han denunciat la traïció de l’acord Mas-ZP i han demanat el màxim esforç pels dies que resten de campanya per seguir insistint amb un NO per la dignitat del país.

El que si que es pot conformar que segueix desaperescut el PP, es veu que la majoria dels dirigents gironins estan pel Si, seguin l’exemple de Lloret i poc els hi falta al PSC que està mising i EUiA que segueix passant de Saura.

Recordeu les vostres informacions a: sa-palomera@hotmail.com




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni nació ni finançament, com sempre amb una mà a cada ou per culpa de la inoperància política en general i l'afany de protagonisme d'aquells que ja no el teníen com ciu.

Anònim ha dit...

pel que es veu a la foto, a l'acte d'erc teniu menys gent que a l'acte de ciu, que era ple de gom a gom, malgrat us dolgui, ara sempre queda bé dir el contrari i endavant

Anònim ha dit...

Día 12.05.06
Sala de Plens
Marina Geli
I segur que som molts mes que cuatre areplegats que sortiu a la foto.

Anònim ha dit...

nI TANTOS, NI TAN TONTOS, QUE ELS DEL SI JA HEU FRACASAT PERQUE LA VOSTRA GENT NI ANIRA A VOTAR.

A CAN CONVERGENCIA, ERAN QUATRE, I CAN psc ENCARA MENYS

SALUT

Anònim ha dit...

JO VULL CONTESTAR AL MISSATGE ANTERIOR.Ningú té cap dret a dir que el sí ha fracasat o que el no ha fracasat, i és intolerable afirmar que la gent d'un partit o d'un altre anirà a votar o no.És el propi ciutadà el que ho decidirà i ningú mes.El proper 18 de juny que cadascú lliurement digui la seva!