22.6.06

El Grup Tarradellas es planteja reduir les subvencions a Blanes, es senten perseguits pels criteris aleatoris que imposa el regidor d’obra pública Arg



El grup Tarradellas es el principal sponsor de la majoria de clubs esportius de Blanes, des del històric CH Blanes, passant pel bàsquet i passant per l’exitos CD Blanes de futbol, a més el grup patrocina altres activitats culturals, el seu impacte econòmic i social es considerable, una disminució o retirada d’aquestes col·laboracions podria comportar una greu crisis a l’esport blanenc.

El propi regidor d’esports Joan Salmeron ha fracassat en el seu intent d’intercedir davant el seu company de grup, es coneixedor de la greu situació que es crearia.

Algunes entitats han parlat de constituir-se en plataforma per tal d’intercedir davant la regidoria d’obra pública, perquè actuí amb claredat, i no retardi els processos. En un primer moment tant alcaldia com els regidors d’EUiA donaven la culpa a l’àrea d’urbanisme que dirigeix el republicà Joan Puig, desprès de diverses reunions amb el república l’empresa te clar on esta el problema.

Tot ha canviat quan el Grup Tarradellas ha pogut comprovar que els problemes venen de qui te la responsabilitat de l’obra pública, derivar la responsabilitat cap als altres, ha comportat a més, que l’empresa se hagi sentit enganyada.

El profund malestar creat per l’incompetència de l’àrea d’obra pública i el silenci còmplice de l’alcalde ha obligat aquest últim a reunir-se urgentment amb l’empresa.

Ara el problema està com li diuen la qüestió al regidor, quan al llarg de la legislatura han estat incapaços de dir-li no a les seves ocurrencies, tots recordem, el alt cost del carril bici, els canvis de circulació sense consultar al sector, entre altres barbaritats fetes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo haria una pregunta.
¿El grup Tarradellas a cambio de dar subvenciones puede hacer y deshacer las obras que quiera y a su entojo?.
A mi esto me suena a una poblacion de la costa andaluza.

Anònim ha dit...

Jo pensava que el Grup Tarradellas col.laborava amb les entitats de Blanes de forma altruiste, i que també donava recolçament a diverses activitats culturals i lúdiques per al bé del poble. Per aquest motiu no entenc que te que veure un regidor d'obra pública amb les subvencions de Tarradellas.Ho entendria si realment el Grup Inmobiliari sempre esperés alguna cosa a canvi.

Anònim ha dit...

el problema es la manca de criteri establert, el que cal es tenir les coses clares, complir la llei i ja esta, el que no es pot fer es xaviar les demandes segons bufa el vent