4.6.06

ASPRONIS: el primer problema per la nova directora territorial de Benestar i Família, Pepa Celaya.



En els darrers dies s’ha publicat a diferents mitjans de la comarca una carta signada per una anomenada “Plataforma 4D” que portava per títol “Que passa a ASPRONIS?

En aquesta carta es llencen tot un seguit de preguntes sobre la situació de l’entitat, considerada greu, monitors cessats, indemnitzacions millonaries perquè estiguin callats, manca de places, situació econòmica complicada.

Aspronis es constitueix a l’any 1968 a partir d’un grup de pares i mares preocupats pels problemes dels discapacitats, amb la col·laboració d’ajuntaments del Maresme i la Selva, avui el grup esta constituït per dues fundacions, Aspronis i el Vilar i una associació del mateix nom.

Ara fa uns anys, una crisis a la fundació va comportar la sortida del gerent Josep Valls i una greu crisis al PSC blanenc, la presidenta de la Fundació M. Dolors Oms (ex-alcaldesa de Blanes del PSC) va expulsar al gerent (ex-regidor del PSC a l’ajuntament de Blanes) i li va carregar les culpes de la situació, el que va provocar un gran malestar al PSC.

Avui, la situació ha empitjorat i comença a ésser insostenible tal com diu l’escrit de la plataforma 4D el que demostraria que la situació es molt més profunda; en la recent visita a Blanes de l’anterior Consellera de Benestar i Família, Anna Simó va rebre a membres de diversos col·lectius, entre ells la Plataforma 4D que li va donar un document, que avui està a sobre la taula de la nova Consellera i de Pepa Celaya (regidora de governació a Blanes pel PSC i directora territorial de Benestar i Família).

Posaran fil a l’agulla els nous responsables socialistes del departament? O tancaran els ulls a la greu situació per tal d’evitar una nova crisis al PSC?. Està preparada Pepa Celaya per aportar solucions a la greu crisis de l’entitat? Es posarà fi al silenci?

Creiem que es fa necessari i urgent la ràpida intervenció de l’entitat per part del Departament de Benestar i Família, no es por malbaratar els esforços de moltes persones i entitats, ens hi juguem molt

Salvem ASPRONIS.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ja era hora, que es poses llum a Aspronis, molts ho saben pero callen, hi ha molta gent que pateix, calen solucions modernes i practiques, no volem lluites entre socialistes.

cal claretat

Anònim ha dit...

Realment algu creu que la Pepa Celaya te capacitat i valentia per aportar solucions als problemes que te Aspronis?

Anònim ha dit...

La anterior directora era d'ERC. Va fer alguna cosa per solucionar el tema?

Anònim ha dit...

axis es veritat que hi un problema? que benestar hi posi ma

Anònim ha dit...

Suposo que aquest article és d´Humor perquè sino no puc entendre que es posi tantas tonteries juntes, perquè el que ha escrit aixó no té ni idea de lo que passa a aspronis

Anònim ha dit...

Suposo que el que pensa que l'article és d'humor no coneix Aspronis perquè sino no s'ho prendria com una tonteria. Més aviat reflexionaria pel benestar de les persones que estan ateses per Aspronis.

Anònim ha dit...

No podem convertir la situació per la que està atravessant Aspronis en una batalla politica. Tant me fa el color del polític que estigui al davant , el que m´interessa és que analitzi, valori i prengui les mesures oportunes per salvar una entitat que tant necessària ès a les nostres comarques.

Anònim ha dit...

La meva enhorabona als treballadors d'aspronis per la seva feina, malgrat les pésimes condicions (laborals, materials i d'insensibilitat de la gerència).
No teniu res a dir de tot aixó?

Anònim ha dit...

M´he assebentat que el divendres 7 de juliol a les 20.00 al Centre Catòlic es presenta la plataforma 4d i que ve la delegada de Benestar i familia de Girona Pepa Celaya.Si algú es conecta ho podria confirmar?