14.6.06

Especial Referèndum(8). Els únics amenaçats, la bona gent pel NO, les plataformes pel si una estafa a la dignitat del Parlament de Catalunya.



Dia que passa, augmenten les noticies que fan referència al joc brut de la sociovergencia en aquesta campanya electoral, ara s’entén perquè fan fora ERC del govern, volen incomplir els acords de la junta electoral que desligitima la campanya institucional de la Generalitat entre altres coses, volen tenir les mans lliures per evitar que s’els hi escapi el referèndum, amenacen en retirar subvencions si aposten pel no, ja ni ha prou.

Arriben cada dia denuncies de practiques mafioses contra partidaris del no per part dels defensors del si, alguns exemples els tenim en el nostre correu de denuncies, no us estranya el silenci d’algunes patums d’aquest país?, no us estranyen alguns que signen pel si? Es practica el sectarisme contra els del no, n’estem segurs, i ens ho confirmen dia a dia molta gent amiga.



Com es possible que l’Unio de federacions esportives de Catalunya (UFEC) no es mulli? Estaven pel NO; quanta gent coneixeu que esteu segurs que votarà NO i ara estan desaperescuts, segur que molts, més dels que detecten les enquestes.

Els estrategues del PSC i CiU s’intercanvien informacions, coordinen estratègies, tenen un objectiu comú, eliminar i desgastar ERC, saben que son els únics que trenquem l’acord, que diuen la veritat, son l’esperança de molta gent i no ho suporten, era la ràbia que expressaven Izeta (PSC) i Mas (CiU) en el debat de TV3.

Ho dèiem amb anterioritat, “els càrrecs pel Si” volen garantir el seu present i futur, i el més patètic signen en contra dels seus principis, estem convençuts que molta gent votarà amb dignitat, votarà NO a la traïció, aixecarà el cap i dirà prou.

Quina barra que tenen, acusen a la bona gent del NO que pactem amb el PP, i mentre CiU calla, PP i PSC/PSOE pacten l’estatut del País Valencià i ses Illes Balears, que trenca la unitat de la llengua, no permetem el genocidi cultural.

Recordeu les vostres informacions a: sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets aire pur, sa Palomera!!!!

Endavant!!!!

Anònim ha dit...

ni que ho diguis, la del artur fantastica, no no no i que es fotin