3.6.06

La regidora de Joventut a Blanes nerviosa amb les JERC.


Lourdes Fàbrega està neguitosa amb el control i el treball que exerceix les Joventuts d’esquerra republicana (JERC) en la seva àrea. En el darrer consell de Joventut va contestar de males maneres al representant republicà a una pregunta que li va fer per sorpresa d’aquest, perquè en cap moment va creure que es passava, el comentari va ésser generalitat.

Segons ha sabut sa-palomera la regidora de joventut ha estat la màxima i única responsable del sectarisme practicat en la resolució de la convocatòria pública de subvencions per activitats juvenils; no va parar fins que va convèncer que no calia donar subvencions a les JERC; va considerar que un cicle de conferencies sobre el país amb gent de prestigi no era mereixedora d’una subvenció; es veu que repartir coneixement i cultura no va amb la regidora; amb la seva actitud va crear un greu malestar en la resta d’entitats representades a la comissió per la seva actitud clarament partidista.

Situada molt propera a l’actual home fort del PSC blanenc Pere Garcia, ha destacat en la seva gestió per l’encàrrec continuat d’estudis (es a dir paperassa inútil) i d’externalització de serveis per crear xarxa. Es coneguda també per immiscuir-se en les regidories alienes.

Sa posat al costat del col·lectiu M.A.I, programadors exclusius de les barraques de Blanes, en la seva teoria de no programar cantants en català per que no tenen nivell, contràriament al que demanaven la majoria d’entitats juvenils.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això no pasa tant sols a Blanes a altres llocs és igual. Prou de sectarismes partidistes dins de joventut, tothom és igual davant tothom!!! La política de joventut del psc és igual a Blanes com a altre llocs on ens passa el mateix problema, a la que veuen que diverses entitats s'organitzen per millorar la gestió de Joventut, i que poden produïr una crítica cap a la gestió del PSC compren el silenci d'algunes entitats per frenar la crítica, ja sigui amb subvencions o amb altres favors, i a les que no pensem igual que ells ens tanquen l'aixeta i ens fan boicot! Ja sigui cap a les JERC, com a qualsevol casal independentista, o altres colectius de joves, el PSOE ens fa boïcot, però una recomanació, no totes les vies de finançament s'acaben en les subvencions de l'ajuntament, així que tant les JERC en aquest cas, com a qualsevol casal alternatiu,que ningú es rendeixi i seguim lluitant!

Anònim ha dit...

Potser és al revés que són les Joventuts d'Esquerra Republicana les preocupades amb el treball que fa l'Area de Juventut de l'Ajuntament de Blanes, ja era hora que aquest departament funcionés!!!

Anònim ha dit...

Deu esser broma, de tots es sabut el sectarisme que es practica amb aquells que opinen diferent, inclus dins mateix del grup socialiste.

Anònim ha dit...

Ni el departament funciona, ni les jerc són la solució. En tot cas es hilarant que algún simpatitzant d' erc titlli de sectari a algú altre.

Anònim ha dit...

Soc membre del MAI i nomes dir que soc tant o fins i tot mes catala que el senyor que ha escrit aquest text... o sigui que dire clar:: CALLATE LA PUTA BOCA SI NO SAPS LO K DIUS!

MAI nomes busca que els grups que tokin siguin de qualitat perque, diferent de persones com tu, ens regim unicament per criteris musicals i no politics... o sigui que si el grup és bo, canti en catala, castella, angles o rus, a nosaltres ens sembla de puta mare.

Nomes magradaria recordar que fatxes hi han dels dos bandols i tu ets una exemple perfecte.

Andreu Ruiz Nogue

Tresorer del MAI