27.6.06

Mes crisis al PSC Gironí.



Desprès de la noticia apareguda a sa-palomera sobre l’eventual substitució de l’alcaldessa Anna Pagans per l’actual delegada del Govern Pia Bosch, la noticia ha provocat un gran impacte en la vida gironina i ha generat un bon numero de correus electrònics, certificant que la proposta esta sobre la taula del PSC.

La noticia ha comportat més noticies sobre la situació al socialisme gironí, sectors importants dels socialistes gironins no amaguen la seva desil·lusió amb la destitució de Maragall, fruït del pacte Mas-Zp. Aquesta desil·lusió s’ha estes cap a altres localitats gironines.

L’alcalde de La Tallada Narcís Gibrat (PSC) es un exemple, “volta” últimament despatxos de gent de CiU. És conegut el seu malestar amb la gent del PSC-PSOE i és conegut també el malestar de la gent dels socialistes gironins amb ell.

De fet, ha estat l’únic diputat del grup del PSC-PSOE a la Diputació que ha trencat la disciplina de vot a la seva conveniència i de manera ostentosa.

En cercles de CiU ja es dona per fet que Gibrat abandonarà el PSC i passarà a CiU, en un recorregut que l’haurà portat d’ERC al PSC i a CiU al llarg de la seva carrera política. En situació semblant es troba l’alcalde de Riudarenes recent protagonista al sa-palomera.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

n'hi han mes de crisis, i molts silencis, de gent catalanista que veuen que si parlan s'han van a casa.
es la dictadura del baix llobregat

Anònim ha dit...

La batalla de Girona ha començat, cal un recanvi de l'actual alcaldessa, aprenem de l'exemple de Montilla.

Anònim ha dit...

Hi ha un tapat a la candidatura a l' alcaldia de girona...