26.6.06

Montilla e Iceta preocupats per l’entrevista de Mònica Terribes a Pasqual Maragall a TV3.

L’entorn del presidenciable Montilla està preocupat per el que pugui dir el president de la Generalitat durant l’entrevista en directa que aquest vespre li realitzarà Mònica Terribas.

El propi Iceta ha fet gestions davant l’entorn del President i de TV3 per tal que no es produís l’entrevista, temen algunes sortides de to del President, que podrien deixar en molt mal lloc al PSC.

No fa molts dies el President ja va insinuar que Mas havia exigit el seu cap per signar l’acord de l’estatut; el propi llibre que ha publicat el diputat d’Unió Democràtica de Catalunya, Josep Sánchez Llibre (la veritat de l’estatut, en anteriors ocasions sa-palomera n’havia parlat) incideix en aquesta tesis, que trencaria la imatge de no trencar un plat del President del Govern Espanyol, Rodríguez Zapatero.

A més, un President de la Generalitat ferit en el seu interior, dolgut de com el partit que el va anar buscar a Roma, ara el deixa tirat, pot ésser encara molt més perillós pel PSC.

Els primers que demà, nerviosos augmentaran l’audiència de TV3 seran els màxims dirigents del PSC, que esperen que Maragall no digui el que pensa. També el propi líder de CiU, Artur Mas estarà pendent que el President no li trenqui l’estratègia pactada a la Moncloa.

La sociovergencia espera amb expectació que el President sigui políticament correcte.

sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

el van lligar be, no va explicar tot el que sentia, la rabia del president anaba per dintre.

Pol G.G ha dit...

Home ahir el Maragall el que va dir i és bastant fort, és que CIU va ser l´impulsor dels rumors que era un Borratxo.