6.6.06

Sociovergencia Gironina: El PSC permet a Jordi Iglesies (President CCS) faci una moció de censura a l’alcalde progressista de Breda.



La realitat supera a la ficció de Vent del pla (Breda), els socialistes gironins amb el vist i plau del seu home fort, el conseller Joaquim Nadal han permès que Jordi Iglesies presenti la moció de censura a la vila de Breda.

Els socialistes gironins demostren amb la seva actuació que en política practiquen el no tenir entranyes i si ja ho van demostrar quan van regalar la presidència del CCS a CiU a l’inici de la legislatura, ara permeten que el seu soci faci una moció de censura amb un trànsfuga i faci fora per la via antidemocràtica a la llista progressista.

Aquesta estratègia busca la derrota de qualsevol llista municipal que pugui comptar amb el suport d’ERC, la manca de penetració a les comarques gironines per part dels socialistes ho volen compensar amb actituds sectàries i poc serioses.

El clan dels Nadal acompanyats dels seus comissaris polítics, Pia Bosch, Quintanes i Francisco han dissenyat una estratègia de intentar llimar l’estructura municipal dels republicans.

En aquesta estratègia, hi val tot pels socialistes gironins, si cal donar més poder a CiU no hi ha problema, l’objectiu es un apartar a ERC del poder gironí, les ments pensant del PSC creuen necessari i una prioritat evitar que els republicans puguin ésser primera força en una de les futures vegueries, i es a Girona on els republicans treuen en les darreres eleccions els millors resultats.