13.6.06

EUiA/IC fan el trist paper en la delimitació de Pinya de Rosa, Joaquim Nadal controla i dirigeix la Conselleria de Medi Ambient.



Avui dilluns els diaris es fan ressò de les declaracions del Conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar (IC) afirmant que en poques setmanes el consell tècnic aprovarà la delimitació del parc natural de Pinya de Rosa, amb un any de retard ho acaben d’anunciar, sense ni tant sols comunicar-ho a l’Ajuntament de Blanes.

Cal recordar que en el darrer ple municipal i a proposta del grup municipal d’ERC es va aprovar per unanimitat una moció en que reclamava l’urgent delimitació i una reunió urgent amb el Conseller; sembla que l’Ajuntament s’el margina i se li amaga informació, ja que aquest es informat per la premsa de la delimitació, (caldrà veure que el clan Nadal no hagi posat les estisores a la protecció) una manca de respecta a les institucions publiques.




La Conselleria de Medi Ambient (governada pels ecopijos) ha donat mostra de total incompetència en la gestió de la llei de protecció de Pinya de Rosa que va ésser aprovada per unanimitat per tots els grups parlamentaris, mireu que ho tenia fàcil, en ves de plantar-se davant els moviments especulatius del clan Nadal, ha callat i ha permès posa en perill el propi paratge.

Ara caldrà veure com queda definitivament la delimitació; com a mínim la proposta d’ERC (els únics impulsors polítics des del principi de la protecció de Pinya de Rosa) ha fet moure fitxa a la Conselleria, ara cal que aquesta sigui lleial amb l’Ajuntament i rebi urgentment als grups municipals i a la Plataforma Pinya de Rosa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es veritat, caldra veure si no ja trampa amb l'anunci, a veure si d'una vegada per totes s'aclareix, es va aprovar per unanimitat, i cal resolució.

Al final s'han mogut per la mocio aprobada pel ple.