29.6.06

LES GANES DE SOPAR AMB EL PRÍNCEP.

La visita de “treball” de l’hereu del regne d’Espanya a la “seva província de Girona” va culminar amb un sopar a Fontajau convocat per la FOEG.

Ja se sap que el protocol reial és estricte i que les invitacions responien a la representativitat política i institucionals del càrrecs. El cert és que, alguns polítics que van quedar exclosos en un primer moment van fer gestions, pressions i trucades per poder ser convidats al besamans reial.

Regidors socialistes de l’Ajuntament de Girona i càrrecs convergents de la Diputació van fer mans i mànigues per a gaudir de l’honor d’aquest sopar de nivell, alguns amb éxit, altres frustrats.

El més divertit les excuses d’alguns polítics quan els hi preguntes per la seva presencia a tal esdeveniment, la seva versió oficial era que “m’hi ha fet venir” o “he hagut de venir, tot i que jo no volia”.

Per cert, que fonts de la patronal gironina, ens indiquen que els telèfons de la FOEG han tret fum tota la setmana per aconseguir un “quòrum” “digne per tant alta representació” per al sopar, atesa la baixa presència inicial d’empresaris, un xic més senten a la taula el primer que passa pel carrer.

sa-palomera@hotmail.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina hipocresia, riura les gracies al princep, quina clase política.

Anònim ha dit...

alguns es van ajupir tant que es van desnucar. prou de servilisme.

Anònim ha dit...

probablement asseuen a taula el primer que passa pel carrer.

Anònim ha dit...

no van respectar ni la marsellesa, vaja escandol aquets espanyols