22.6.06

El sector catalanista del PSC de Blanes llença la tovallola davant la fortalesa dels sectors més retrogrades.



Mals temps pel sector catalanista del PSC, primer ha estat la retirada del President de la Generalitat que ha deixat orfes a bona part del socialisme gironí.

Avui us parlem de la lluita política del socialisme blanenc per tal de controlar aquest espai polític, les afirmacions facilitades a sa-palomera per militants i simpatitzants es definitori de la greu situació en que es troben, veuen en preocupació l’actitud sectari d’alguns o algunes.

El cas més emblemàtic el protagonitza la regidora de joventut, Lourdes Fàbrega que no deixa ningú content, si no tot el contrari, invasió d’altres areas competencials, actituds discriminatòries en la concessió de subvencions i tot un seguit d’actituds que denoten una manera de fer que ralla el despotisme.

Malgrat que les seves actuacions provoquen el malestar a altres regidories entre altres la d’esports, serveis socials(EUiA) promoció econòmica, urbanisme (ERC) cultura, ensenyament(PSC) es a dir la majoria dels regidors estant damnificats per l’actitud prepotent de la regidora, de moment ningú ha explotat, malgrat les ganes que més d’un diu tenir.

Es sabut que les seves actuacions es basen en contractar els serveis externs que facin la feina, es a dir encarregar estudis amb diners públic que la majoria de vegades restant al calaix(com a molt poden servir per engruixir algun programa electoral).

Mentre, l’alcalde actua segons els seus interessos, ara si, ara no, ara Maragall, ara Montilla, ara catalanisme, ara espanyolisme......... i ara toca anticatalanisme.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

maragall caput, traït pels seus, pel pacte mas zp, quina vergonya, tanta reverencia al maragall quan va venir a blanes i ara ni s'ha queixat.

prou de sectarisme militant

Anònim ha dit...

Ohhhh!és la segona vegada que veig la mateixa foto de la mateixa regidora, sembla que tot ho fa malament. Jo només he vist que ha revolucionat l'Àrea de juventut (que ja li feia falta),si això és protagonisme,perfecte. I si això es ficar-se en altres àrees, potser és que aquestes estaven dormides i acomodades.Personalment aplaudeixo la feina que s'està fent a juventut, aplaudeixo a la Regidora i a tot l'equip que hi col.labora.

Anònim ha dit...

Que li preguntin als seus, practica sectarisme, te diners i s'els puleix.

Anònim ha dit...

Falsejar les coses, els altres fan la feina i ella ho aprofita, ha acaparat tot el que pot

Anònim ha dit...

Crec que el que s'ha de valorar és que Juventut és una Àrea viva i dinàmica. Potser altres departaments de l'Ajuntament s'haurien de posar una mica les piles...

Anònim ha dit...

Viva, deu esser broma, controla, impedeix exercir la llibertat, contrata als seus amics, i practicar l'espanyolisme

Anònim ha dit...

És ben curiós que quan es parla del departament automàticament em critiqueu a la Regidora,crec que no val la pena fer cap comentari més al respecte, només veig síntomes de fixació per una persona determinada. Si és un tema personal a mi no m'interessa.

Anònim ha dit...

No es un tema personal, si no pregunto en alguns regidors socialistes que es queixen de les actituds aclaparadores de la regidora

Anònim ha dit...

No hauria de ser un tema personal, però per desgràcia ella sel fa venir personal... SEMBLA que tingui ganes de protegonisme, tal faras tal trobaras diuen... ara be.. potser en el periode sociovergent ja tenim nova secretaria de joventut... esperem que vagi equivocat

Anònim ha dit...

La majoria de polítics tenen afan de protagonisme i altres són grans escaladors...