9.6.06

El PSC/PSOE descol·locat: El President Maragall presentarà batalla per tornar a ésser el candidat.



El president d ela Generalitat Pascual Maragall ha decidit lluitar fins per repetir com a candidat a la presidència, amb aquesta actitud ha desconcertat als barons socialistes, la capacitat de sorprendre del President ha pogut fins i tot amb el fred José Montilla que estava molt tranquil pensant que tot seria bufa i fe ampolles.

La situació es complica per moments i està enterbolint la campanya socialista pel referèndum, amb picabaralles i enfrontaments entre l’entorn del President i Montilla, fins i tot alguns explicant alguna discussió pujada de tot entre els dos candidats.

En l’acte de Lleida amb ZP, van aparèixer pancartes en que es demanava que deixessin presentar a Maragall, la sensació de lluita fratricida dins el socialisme per elegir candidat es en aquests moments imparable.

L’única sortida viable per sortir de la critica situació, es trobar la manera de convèncer al president que es retiri per les bones i donar-li una sortida digna.

L’actitud del President ha comportat fins i tot nervis a l’entorn de Mas, que veu com Maragall pot enviar pels aires el pacte que va acordar amb ZP, però d’aquest tema en parlarem amb més informació en un proper Sa-palomera.