26.6.07

El PSC boicoteja els interessos de la ciutat....

En una recent entrevista l’ex alcalde de Blanes Josep Marigó desprenia encara la ràbia per la pèrdua de la cadira. Fins i tot posava en contradicció al tripartit quan reivindicava que havia de governar la llista mes votada (fins i tot el mateix Mas deu estar content).

No solament això, recentment feia declaracions on defensava l’interès de la Generalitat en contra del interès de Blanes, en aquest sentit fins i tot mentia quan afirmava que la cessió de 30.000 metres de sostre ja s’havia realitzat d’una manera inicial, cosa que a més de perjudica a Blanes minva la capacitat de negociació de l’actual govern municipal.

Els 30.000 metres de sostre mai han estat cedits a la Generalitat, malgrat que ho va intentar, no ho va aconseguir, va ser a més un dels motius de la suposada deslleialtat d’Esquerra que a més ho ha posat per escrit amb el protocol de relacions amb CiU per donar suport a l’alcaldia de Trias.

El PSC és va equivocar i el que no pot ara es intentar fer por a la ciutadania dient que la ciutat esportiva corre perill, el PSC i el seu candidat es van presentar a Blanes i el que tenen que fer es defensar aquesta realitat i no explicar mentires per dificultar el govern municipal, en definitiva amb la seva actitud perjudica greument a la ciutat.

El PSC te un deure d’ara endavant, fiscalitzar la tasca de govern, el que no pot fer el PSC es imitar l’actitud de CiU a la passada legislatura que es va mantenir fora de la realitat i va passar de la fiscalització de la tasca de govern.

Des de sa-palomera defensem un model de ciutat de progrés, de respecte i on la qualitat de vida dels seus ciutadans millori i per tant seguirem denunciant els greus atacs fruït de la rabia que el PSC llença contra la ciutat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats a sa-palomera per l'analisis de la situació.

PSC canvieu d'actitud, heu perdut l'alcaldia per culpa vostre, aquesta es la veritat

Anònim ha dit...

ningú és ningú per demanar un cap de llista a una llista concreta. ja ho va fer en marigó dient (cridant, arengant i fotent els seus discursos) que erc hauria de canviar el cap de llista. bé, per tan, ningú pot demanar als socialistes que aparquin (o abandonin, fins i tot) l'estrella blanenca d'en marigó per posar-hi ningú altre. Però la misèria personal del cap de llista socialista es reflectirà i es reflecteix cada vegada que obre la boca. Si ells no s'adonen que el millor que poden fer és potenciar la figura d'en Quim Valls, és el seu problema. Ells s'ho perden. au, que se la tornin a fotre!

Anònim ha dit...

4 punts que denoten les traicions de Marigó a Blanes:

1 - Aquest ressenyat per sa-palomera, cessió de sostre a la Generalitat, defensant els interessos dels Montilla, Nadal, Garcia Bragado (PSC) a Barcelona, mentre Marigó menysprea Blanes.

2 - Pseudopàrquing d'autocaravanes: defensa a un sector d'autocaravanistes junt amb Argemir i cridant a rebel·lió per tal de procurar fer BOICOT a Blanes.
Clar exemple de Marigó contra Blanes.

3 - Desdoblament N-II pel Vilar i Sant Daniel. Per Marigó, a Blanes que li donin pel sac. És més important llepar el cul a l'alcalde CONVERGENT de Tordera i a compañero del psc Joaquim Nadal de la Conselleria.

4 - No és que sigui una deslleialtat a Blanes, però de seguida es mostra comprensiu i solidari amb Lloret quan no vol que una part de Santa Cristina formi part de la protecció PEIN de Pinya de Rosa.

Marigó sempre està prest a mostrar-se solidari amb els interessos forasters i ANTI-BLANENCS (espai públic blanenc perdut per a Blanes amb el sostre edificable a l'Illa de Blanes, exalcalde dels autocaravanistes espanyols -no defensant Blanes-, destrossa de les muntanyes del Vilar...).

Anònim ha dit...

Qui es el responsable del nyap fet a a la platja de Sa Palomera sur? Qui cony ha tirat aquesta merda de sorra fangosa a Sa palomera?

Per qué? L'heu ben cagat!!!

Anònim ha dit...

Va ser l'Argemi en la seva visió ecologista de la vida. sorra de la bona......

Anònim ha dit...

Aquesta merda de sorra es SAULÓ, i aquesta merda de PSC-COMUNISTES son els responsables de l'imatge que donarà el poble. Quina barra que tenen.

Anònim ha dit...

Si comenceu a insultar a tort i a dret, després no us queixeu si algú diu les veritats que ofenen contra les "barra girades d'ERC". Us heu passat quatre anys posant traves al vostre propi govern. Sense treballar, només amb contacte amb la premsa, amb la manipulació de la premsa. Us heu passat una campanya electoral compartint tota la publicitat falsa i verbòrrea que ha sortit al mercat amb CiU. I si algú, com els socialistes són coherents i treballadors fa ràbia i a sobre els insulteu gratuïtament. Sento vergonya dels polítics d'ERC, millor dit del polític que ha quedat, del seu cinisme i de la seva barroeria, sento vergonya al veure com manipula la informació i com menteix als membres de l'assemblea local del seu partit per aconseguir escampar odi envers el PSC, mentint a tort i a dret. Sento vergonya.

Anònim ha dit...

Les mentides, Pere Garcia, les repeteixes 1.000 vegades a fi que després semblin passar per una veritat. Ja saps qui ho feia també, això mateix que fas.
Al final, te les creus tu mateix.

La resposta a la mentida rere mentida teva, l'he deixada en el meu comentari després de la repetició d'aquestes teves mentides en l'article de Sa-Palomera de més amunt, més recent, el que parla d'una marca blanca.