30.6.07

EUiA, cada cop més marca blanca del PSC

Cada dia que passa és veu mes el trist paper d’EUiA en aquestes negociacions, en cap moment va imposar el seu paper de segona força de les esquerres i va permetre sense cap mena de pressió que el PSC intentes anar al llit amb el PP o amb CiU.

En cap moment va exigir a Marigó claredat cap a un pacte de les esquerres, es va quedar quiet comptant els dies que faltaven per ocupar les cadires de govern, el seu silenci còmplice va permetre que el PSC liderat per Marigó tires l’alcaldia que tenia a tocar pel barranc.

Marigó (PSC) va perdre vint dies reunint-se amb el PP i CiU per intentar assegurar-se l’alcaldia sense tenir que parlar amb Esquerra. Marigó no vol recordar que va ser l’esquerra encapçalada per Puig qui li dona l’alcaldia, és precisament Puig qui s’arremanga per convèncer a la seva assemblea de donar l’alcaldia al PSC.

Marigó dona les gràcies a Puig pel seu gest i l’expulsa del govern i no conforme amb això, el vol enterrar en vida, amb el vist i plau de la gent teòricament d’esquerres d’EUiA.

Finalment Marigó ha begut de la seva pròpia medicina, ell sol s’ha auto enganyat i ha mentit als seus, la seva negociació passarà a ser explicada en les facultats de polítiques com el que no s’ha de fer per tenir una alcaldia.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Ah, ¿és que Salmerón i Argemir són d'un partit diferent al PSC-PSOE?

Anònim ha dit...

no, es veu que no, cada dia són més del mateix

Anònim ha dit...

ERC, marca blanca o simplement tontos útils de CiU?

Anònim ha dit...

El PSC, marca blanca o simplement tontos útils de l'Aznar, Pepe Bono, Rajoy i el Borbó ?? (tema estaFAtut, constitución española=bíblia, espoli fiscal contra els catalans, etc.).

Tinc entès que 'marca blanca' és aquella marca, producte o partit que simula l'atractiu i les qualitats de presentar-se com a diferent d'un altre, però que al final i en la pràctica, és el mateix producte o partit, de la mateixa casa, amb noms diferents..., enredant així al client, comprador o votant, amb l'objectiu que aquest client el compri o el voti.

ERC ha pactat i ha arribat a acords des de la seva INDEPENDÈNCIA com a partit, tant amb Ramon Ramos (CiU) com amb Josep Marigó (PSC).

Per tant, ERC no depèn ni de CiU ni de PSC. A Blanes ERC actua amb independència i no és el mateix partit que CiU ni que PSC.

Actualment a Blanes, ERC ha arribar a acords puntuals amb CiU beneficiosos per a la ciutat de Blanes en el seu conjunt..., i a la Generalitat ERC té un pacte amb el PSC.

Es pot ser més RUC o ASE per afirmar que ERC-Blanes és marca blanca de CiU o de PSC, quan no reuneix cap condició per ser-ne ??

Només ho pot dir algú del PSC blanenc, que també volia "arribar a acords" amb la CiU de Trias.

Anònim ha dit...

El PSC està cardat, nomès cal anar parlar amb en quim matas per comprovar la situació, esta fora de si, s'ha quedat fora de la diputació per culpa de marigó.

Anònim ha dit...

Ohhhh! ni el nom dels regidors coneixeu...

Anònim ha dit...

perdò me he equivocat, volia dir quim valls......esta cardat

Anònim ha dit...

Segueixo el vostre fil de conversa i veig que qualsevol es por equivocar, no? Això demostra que els d'ERC són humans, persones humanes que poden tenir errors o lapsus... persones i no pas "dimonis" o "monstres" com els volen pintar les mentides A CONSCIÈNCIA que escampen pels barris de Blanes els ventiladors d'en Marigó o l'ideòleg Garcia.

Anònim ha dit...

"Es pot ser més RUC o ASE per afirmar que ERC-Blanes és marca blanca de CiU o de PSC, quan no reuneix cap condició per ser-ne??"

A falta d'arguments a insultar...
Em reafir-m'ho que sou una marca blanca de CiU, els nois rebels que al final sempre torneu a casa, com per Nadal i aquesta vegada amb la penya del PDB i el buscavides del PP de regal.

Anònim ha dit...

Ah, ésclar i es veu que iniciar la participació i comentari socialista amb això de "TONTOS ÚTILS" dedicat a tota la gent d'ERC no és un insult, ésclar.

Recordeu que els campions de l'insult sou els socialistes. Els vostres són insuperables. No hi ha qui us guanyi, ni ganes.
Mireu el Tururu del fòrum dels socialistes i els que dedica en Pere Garcia a qui discrepi de la seva fèrria disciplina i "recte camí".

Per altra part, aquí s'ha argumentat sobre què és una marca blanca i el perquè EUiA i PSC hi són candidats, mentre que ERC, almenys l'ERC de Blanes, no considero que en reuneixi les característiques.

No teniu nous o diferents raonaments a afegir, socialistes??

Anònim ha dit...

Si comenceu a insultar a tort i a dret, després no us queixeu si algú diu les veritats que ofenen contra les "barra girades d'ERC". Us heu passat quatre anys posant traves al vostre propi govern. Sense treballar, només amb contacte amb la premsa, amb la manipulació de la premsa. Us heu passat una campanya electoral compartint tota la publicitat falsa i verbòrrea que ha sortit al mercat amb CiU. I si algú, com els socialistes són coherents i treballadors fa ràbia i a sobre els insulteu gratuïtament. Sento vergonya dels polítics d'ERC, millor dit del polític que ha quedat, del seu cinisme i de la seva barroeria, sento vergonya al veure com manipula la informació i com menteix als membres de l'assemblea local del seu partit per aconseguir escampar odi envers el PSC, mentint a tort i a dret. Sento vergonya.

Anònim ha dit...

Si repeteixes els teus comentaris, em faras repetir els meus.

Pere Garcia: tranquil·litza't. Til·la, una tassa de til·la.

L'Andreu, dintre els seus errors de concepte, no anava tan fort com tu, i hi posa més bona voluntat. Almenys ho intenta.

Però quina ràbia que desprens en tes paraules, Pere, quines coses més grosses que escrius, i a més, del tot tergiversades.

Allò que deia algú: els socialistes teniu un mal perdre.

I haurieu de respectar la decisió DEMOCRÀTICA del plenari de Blanes, en aquest cas el de la investidura d'alcalde.

I no fer oposició destructiva.

I si tan terrible és aquell Ple, el denuncieu als jutjats.

Però sobretot, tranquil·litzeu-vos.

Calma nois, calma, hi hagi pau.

Anònim ha dit...

"La penya del PDB", com diu un dels anònims en aquest blog, són gent molt respectable i treballadora i que a més han tingut més de 1000 vots i, per tant, això s´ha de acceptar i deixar-los treballar. Deixeu ja d´insultar i treballeu vosaltres també. RESPECTEU I US RESPECTARÀN, que sembleu nens petits.

Anònim ha dit...

L'anterior comentari es refereix a algun socialista que ha parlat de la "penya del PDB".

Suggereixo que els drets de publicació de la Proa siguin traspasats al PSC (és un símil).

El tipus d'oposició destructiva del PSC comença a assemblar-se al tipus d'oposició que feia la Proa quan no estava al govern.

Per això deploro el caracter destructiu d'una oposició... vingui d'on vingui, i del partit que vingui.

A treballar, tots, en positiu, a favor de Blanes, govern i oposició.

Anònim ha dit...

estem d'acord, el PSC i EuiA han perdut els papers.

Anònim ha dit...

EUiA no existeix. Són el camió escombra dels vots decebuts amb el PSC (ciutadans que han votat EUiA-ICV perquè el PSC va abandonar els postulats d'esquerres), i que, a l'endemà de les eleccions, els polítics electes d'EUiA els retornen al PSC gratuïtament amb un xec en blanc per als socialistes.

Anònim ha dit...

Molt bé l´anterior comentari, l´ha clavat!!

Anònim ha dit...

A veure si us actualitzeu que des de que van acabar les eleccions sembla que se us hagin acabat les idees. Ja no teniu a qui criticar ara o què ?

Anònim ha dit...

No, si et refereixes a ERC; mentre tu i jo escrivim, els d'ERC estan pencant, van per feina.
Ja deus conèixer el final d'aquella poesia de Martí i Pol: "Tot està per fer i tot és possible".

Anònim ha dit...

Esquerra ha perdut 1 regidor després de pencar i treballar, com serà el seu treball i la seva feina?

Anònim ha dit...

¿Que com serà? D'aquí a 4 anys t'ho diré, però de moment, ja ha fet autocrítica i ha canviat l'estratègia errònia anterior, de refiar-se del PSC local.

Per començar, ja ha anat per feina, acordant 50 punts amb el nou batlle, punts a desenvolupar durant la legislatura.

Rectificar és de savis i començar amb bon peu dóna esperança, dintre les dificultats, que sempre hi són per a un partit històricament perseguit però molt noble com ERC.

Simpatitzants d'ERC: col·laborem amb el projecte, impliquem-nos-hi.
Si hi ha coses que no acabem d'estar gaire d'acord amb com ho fa ERC, intentem CANVIAR-HO DES DE DINTRE, implicant-nos-hi, participant activament, treballant en favor de Blanes.

Com va dir el president dels EUA Kennedy,
"no esperis el que el poble pot fer per tu, sinó pregunta't què pots fer tu pel poble".