14.6.07

(Pactes 10) Pel PSC tot val, menys el tripartit


Cada dia que passa el PSC de Josep Marigó demostra la seva fòbia cap a un pacte entre les tres forces progressistes. S’ha negat en tot moment a establir converses amb Esquerra i ha preferit buscar una alternativa a qualsevol preu.

Primer amb el PP, fins i tot oferint una sortida al seu regidor si marxava del PP, en segon lloc amb un intent d’acord amb CiU que sembla que ha fracassat, tot plegat un joc de despropòsits que ha deixat en molt mala situació a EUiA.

Desprès de vint dies de negociacions, la situació sembla portar a un acord en minoria entre el PSC i EUiA pel proper dissabte i un possible acord a posteriori amb el PP, desprès de l’estiu per tal de fer més plàcid als seus socis la incorporació dels populars.

Des de sa-palomera volem recordar la hemeroteca de quan en el govern de CiU i Esquerra a l’any 1999, el PP es va incorporar amb una delegació. Les crítiques que tant PSC com EUiA van dirigir a Esquerra per pactar amb la dreta van ser brutals, insultants.

Ara que diran? Demanaran disculpes als republicans? És tenir molta barra pactar amb la dreta, quan tenien a sobre la taula una possibilitat d’un acord de progrés. Algun dirigent socialista li tindria que explicar que ell és candidat d’un partit, no d’una colla de persones sense ideologia.

A poques hores del dia D, sa-palomera torna a fer una enquesta, ara preguntem qui voldries per Alcalde?, encara hi ets a temps de participar.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

la solució serien altres.

de totes maneres millor un patriota que un botifler, trias alcalde

Anònim ha dit...

estic d'acord no a un botifler sense ideologia. i per cert prepotent

Anònim ha dit...

Trias alcalde, prou Marigonades

Anònim ha dit...

La gent d'Esquerra hem d'afavorir el canvi en l'alcaldia, per tan hem de recolsar TRIAS

Anònim ha dit...

Botifler Marigó 0
Trias alcalde 1

Anònim ha dit...

Per malament que ho faci en Trias ho farà millor que en Marigó

Anònim ha dit...

No pot esser alcalde, algu que no te la dignitat de reconeixar la tasca d'esquerra.

desitjo un canvi a Blanes i crec que si esquerra pot ha de ser generosa amb CiU

Anònim ha dit...

us recomano el bloc del candidat d'esquerra, explica amb molta claretat el trist paper dels socialistes.