18.6.07

La campanya contra Esquerra a Blanes ja ha començat

Tenir la valentia de dir les coses pel seu nom té un alt cost en política, Esquerra de Blanes ha parlat clar i alguns no ho volen entendre, ho podem veure en el tractament que el Diari de Girona ha fet de la decisió lliure de la militància d’Esquerra de Blanes.

Titular que Joan Puig es venja del PSC, i realitzar una crònica no ajustada a la realitat i amb una clara intenció política demostren que ser honest en política et pot costar molt car.

Veure com en el bloc de Joan Puig i el seu fotolog,(per cert pocs polítics donen tantes facilitats per parlar amb els ciutadans, fins i tot el seu telèfon 609 307277) una sèrie d’energúmens emparant-se en l’anonimat, l’insulten sense cap mirament, demostra que la decisió d’Esquerra era la correcte, Esquerra ha demostrat la seva generositat, ha garantit la govern sense rés personal a canvi.

Tot al contrari, segurament qui pagarà les conseqüències d’escoltar a Blanes, de ser generós en Blanes i sobretot coherent, segurament serà Joan Puig. I ho podem veure en el tractament de la noticia en el Diari de Girona (portada, editorial, articles dia darrera dia), el cap de Joan Puig és l’objectiu.

Esquerra de Blanes ha tingut la valentia d’assumir els seus mals resultats i de ser coherent amb Blanes, i malgrat les pressions, les trucades i els insults ha fet el que creia millor per la seva ciutat.

Malauradament ser coherent, i a la vegada generós encara està mal vist per alguns vividors, des de sa-palomera donem el total recolzament a Esquerra de Blanes i denunciarem qualsevol campanya interessada contra ells.

El PSC i altres s’han de preguntar com és possible que Josep Marigó no pogués formar govern, desprès d’intentar anar al llit amb tothom (CiU, PP i PDB) menys amb Esquerra, Esquerra només volia una mica de dignitat.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Missatge per a la gent d'ERC, per a en Joan Puig i tambe per a l'alcalde. Sigueu forts, manteniu-vos ferms, perquè que la ira i la rancúnia dels dirigents del PSC serà profunda i tiraran a fer mal.

I sobretot, tingueu la consciència tranquil·la perquè cada vegada hi haurà més gent del poble que entendrà que la opció presa per ERC ha estat la millor possible per a Blanes.

Anònim ha dit...

Dons per prepotens, no han pait el fet de gobernar, la necesitat de comtar amb la resta per fer pinya.

Hem asistit a uns esdeveniments que ens han deixat bocavadats a tots, el fet de presentar govern avans del plé, la reacció de mal perdedors i els insults que varem patir els allà presents.

Ara mes que mai i per damunt de tot això hem de ser poble i hem de fer poble, l'entesa es fonamental i el dialeg imprescindible.

Les portes per vosatres son obertes i la vostra iniciativa es farà realitat, el treball en GRUP serà la base del nou govern, tots tenim molt a dir i BLANES en serà el major beneficiat.

GRACIES PER LA VOSTRA VALENTIA

Anònim ha dit...

la foto d'aquest pesonatge sinistre que precedeix aquesta noticia ho diu tot.
Si teniu dignitat (ell no!) haurieu de dir el que penseu. Si justifiqueu el que ha fet, estem tronats tots plegats. Bon vent.

Anònim ha dit...

quina vergonya!!!

Anònim ha dit...

En tots els blogs s'estan produint atacs anonims per part dels sectaris socialistes, nois paciencia.

Primer es Blanes

Anònim ha dit...

Digueu a la militància d'ERC que m'heu fet tornar la confiança en la política. Sé bastant del cert de quin peu calça tant en Marigó com en Trias, i era important que aquest nou govern estigués encapçalat per una persona amb qui s'hi pot estar d'acord o no, però que, fins a la data, té paraula, sap raonar i a la fi, els acords són més fructífers, reals i factibles, realitzables. En Trias, si té una virtut, és que NO ÉS SECTARI, i sí que té al cap la globalitat del poble, els diversos sectors, i pot arribar a ser L'ALCALDE DE TOTS.
La gent d'ERC heu sabut interpretar bé el que li convé més al Blanes i el que no tant, i al cap d'un temps, els blanencs, en general, sabran valorar la difícil decisió d'avui d'ERC. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Diari de Girona i El Punt s'en van amb els socialistes a l'oposició.

Aquests dos grans intoxicadors acompanyaran al PSC i EUiA a l'oposició, ja que desde alcaldia i socis no seran ben rebuts. Les portes del poble son obertes de vat a vat per tota aquella premsa que ha sigut discriminada fins ara.

Aire fresc al poble que ja feia masa olor de ranci. SALUT i VISCA ESQUERRA

Anònim ha dit...

Puig: fent blogs i escrivint comentaris no convenceràs ningú, ja ho has vist amb els resultats electorals.

Si encara et queda una mica de vergonya i dignitat, plega pel bé de Blanes i de l'independentisme.

T'ho diu un votant, tant si t'ho creus com si no.

Anònim ha dit...

Ostres, si ens haguessim de creure els suposats "votants d'ERC" que surten com bolets (que per cert ensabonen a en Marigó), ara mateix ERC tindria majoria absoluta, de tants com n'hi ha.

Curiós, els que diuen que són votants d'ERC però que el passat 27 de maig van introduir en la urna una papereta encapçalada amb el nom de Josep Marigó i Costa.

La gent d'ERC de Blanes, ben contents que estem amb en Joan Puig i Cordón, amb la Conxita Boldú, amb en Quim Rutllan, amb l'Assumpta Pla, amb tots ells i tots els que venen després.

Anònims votants d'ERC..., sempre feu igual, Peres Garcia, Oms i Marigós.

Anònim ha dit...

Pera, no siguis pesat, obre el teu propi blog i allà podras escopir tot el verí que portes dins.

Vinga relax

Anònim ha dit...

el mega-Puig ha votat amb el PP pel be de Blanes? Que passa que al dissabte al matí va anar a cardar una calçotada?
Quans cop es va acostar a l'Ajuntament la legislatura pasada?
Tot-hom sap que li queden pocs dies d'estar a l'ajuntament.
mans netes i cara dura

Anònim ha dit...

En Marigó és a l'oposició.
¿Per què deu ser, quan ja ens va anunciar el dia abans de la investidura que ja havia format i lligat el govern?

Anònim ha dit...

no és veritat, marigó ha obert una crisis al PSC,per què lamajoria sap que ell ha perdut l'alcaldia

Anònim ha dit...

L'únic cert és que ERC ha votat amb tota la dreta, l'eapanyolista, la catalanista i els racistes del pdb. I també és cert que ERC de Blanes treu els PITJORS resultats de tot Girona. I encara hi ha gent que recolza a aquest personatge?

Anònim ha dit...

A l'anterior

Soc del PDB i no som racistes.

Les vostres families son les racistes, xenofoves i desesperats de la vida.

Si no teniu cap mes argument per atacarnos ho teniu molt dificil per tornar a l'alcaldia.

Ni un metre a botiflers com vosaltres.

Anònim ha dit...

Que sàpiguen tots els aproximadament 7.000 votants BLANENCS de Convergència i Unió, del PDB i del PP, que alguns jefes socialistes que s'amaguen en l'anonimat, estan tractant als votants d'aquests partits com a votants de la DERECHONA BLANENCA, LA DERECHA ESPAÑOLISTA, LA DRETA CATALANA, ELS XENÒFOBS, RACISTES I...........

O sigui, senyors jefes socialistes, que la meitat dels votants blanencs que voten aquests 3 partits estan votant DERECHONAS, LA DERECHA ESPAÑOLISTA, LA DRETA CATALANA, XENÒFOBS, RACISTES, ETC, ETC.


No creieu Marigós, Peres Garcies, Salmerons, que aneu una mica passadets de voltes..., una mica "excessius"....?

Anònim ha dit...

Bé aquests que critiquen que Blanes està paralitzat i que tot està malament, ara tenen l'oportunitat de manar, ja veurem com ho fan!

Anònim ha dit...

Gràcies Joan!
Socialistes: FOTEU-VOS!!!
Visca Blanes i mori el mal govern!

Anònim ha dit...

Nomès de comprobar els insults de Pere Garcia el dia del ple, els insults de Marigó avui a l'entrevista del punt me demostren la seva categoria moral.

Anònim ha dit...

La democràcia és així, Sr. Salmerón i Sr. Marigó, i s´ha de saber perdre, cosa que tan l´un com l´altre han demostrat que no saben fer.
L´actuació del primer, el Sr. Salmerón, va ésser de lo més patètic i infantil que he vist últimament en política, un cap de llista no es pot comportar així en un plè, insultant, difamant i intoxicant de bones a primeres (de la rabieta que portaba, encara que les declaracions del segon, el Sr. Marigó, també estàven a l´alçada del "personatge" de EUiA)
El que escriu aquest post, jo mateix, pot dir, sent del PDB, que no és en absolut racista ni xenòfob, ni jo ni el partit al que pertanyo. El meu avi va morir en un camp de concentració nazi, la meva dona és extrangera i també, per tant, la meva família política.
Per tant, Srs. Salmerón i Marigó, els hi demano que no facin ús dels termes "feixista" i "xenòfob" en referència al PDB, ja que l´únic que poden aconsseguir és potser una demanda judicial per calúmnies, per exemple. A més, la gent no és tonta i aquest argument que fan servir, ja no se´l creuen.
Treballin des de l´oposició amb diàleg i respecte, per Blanes i pels seus ciutadans, això els honrarà més que fer demagògia barata.

Anònim ha dit...

Mes patetic va esser els crits de Pere garcia des del sector hooligan, quina pena.

Per cert Marigó ha perdut ell l'alcaldia, i lamentablament s'ha acabat la renovació cap a Vall, que volia ser l'alternança

Anònim ha dit...

en puig es un vividor, l'unic que l'importa es a ell mateix, aixo si, molt bon catala; la pela es la pela!

Anònim ha dit...

"Titular que Joan Puig es venja del PSC, i realitzar una crònica no ajustada a la realitat i amb una clara intenció política demostren que ser honest en política et pot costar molt car."

jajajajaja!ya, i vosaltres sou super objectius i feu croniques realistes no???
jajajajjaja!

per un comentari d'aqui a dalt que diu que tries te paraula...clar!per aixo va dir publicament que no pactaria amb el PDB i despres s'ha vengut mes que ningu!

aixo va malament...

CIU i ERC sou uns VENGUTS!!!

Anònim ha dit...

Estic raonablement contenta perquè hi ha aquest nou govern de Blanes.
Calia un canvi a Blanes. Calia que corrés aire fresc a la Casa Gran.
Vull agrair aquest canvi especialment a en Joan Puig i a TOTA LA MILITÀNCIA I SIMPATITZANTS D'Esquerra, que sense tots ells no hauria sigut possible.


Ara jo pregunto, després de tots els comentaris cridaners dels regidors que cobraran menys a fi de mes i......,

....... a nivell de senzilla ciutadana......, ¿Està prohibit o permès estar contenta?

Anònim ha dit...

Demostra lo que es marigo a l'entrevista al diari el punt, vomita i ho fa de veritat contra la persona amb qui volia governar,

quina pena i per cert valls castigat

Anònim ha dit...

NO ACUDEIXEN A INFERMERIA 21/06/07. NO FORÇAR!!

Anònim ha dit...

Senyors del Proa no em féu la mala jugada de plegar, siuplau.
Vull seguir veient com critiqueu l'Hospital Comarcal (on l'alcalde és directiu), la recollida de les brosses, la brutícia, TV Blanes, Fires i Festes, la Ciutat Esportiva i, sobretot, com criticareu l'enterrament d'algú proper a un regidor.
Doneu-me la satisfacció de poder seguir llegint com de malament ho fa l'Ajuntament. Gràcies.

Anònim ha dit...

No pateixis, amb la nova oposició destructiva d'acoso-y-derribo dels jefes socialistes, el PSC ja ha muntat la seva campanya mediàtica o PROA particular................


Això sí, s'intercanvien els papers. Abans la PROA-PDB estava a l'oposició i ara al govern.
Mentre que el PSC abans estava al govern i ara a l'oposició.


Els estils de fer oposició, tal per a qual.


Penso que PSC i PDB-PROA s'haurien d'agermanar.

Anònim ha dit...

El PSC ja ha accedit a la tribuna d'oposició destructiva que abans ocupava la Proa.

Anònim ha dit...

Tot el que vulguis, però el senyor marigó no ha fet cap revista i menys, ha aprofitat un mitja per a 'rajar' en la vida personal de ningú. Sinò pregunteu-li al vostre estimat Joan Puig, que té querelles amb tot 'kiski'.

Anònim ha dit...

Quines querelles??

A en Marigó i en Salmerón no li cal cap revista, de moment.

Ja tenen l'altaveu del Ple d'investidura per a rajar a tort i a dret.

L'entrevista a el Punt, on també raja...

Els anònims seguidors d'en Marigó que escriuen al libre de visites.

Els autocarasocialistes amics de l'Argemir i del Marigó que col·lapsen el llibre de visites.

Els mítings de campanya electoral on en Marigó rajava d'en Puig.

L'expulsió del govern d'ERC, en la qual en Marigó es va despatxar rajant...

Totes les mentides i difamacions promogudes per Marigó i Garcia contra ERC.

Ah, i me'n descuidava.. I tant que Marigó té un mitjà propi per a 'rajar' en la vida personal de qui li plagui: el fòrum d'opinió del PSC... -"virtual"- allò que tant carregueu els socialistes, però que ara que esteu fora del govern cada vegada us agrada més escriure i rajar en les webs "virtuals".

Anònim ha dit...

Jo només sé que el Sr.Puig passarà a recolzar un govern de dretes i us recordo que també hi ha el PP i la gent impresentable del PROA.
Això no té justificació.

Anònim ha dit...

No se puede ser más vengativo y más cínico. Presentarse como candidato a la elección de alcalde en el Pleno de constitución del ayuntamiento para después votar a favor del Trias, eso es de lo más cínico y vengativo que uno se pueda imaginar. A eso yo no lo llamo hablar con siceridad (como alguno se llenan la boca continuamente), sino continuar siendo cínico, cuanco uno lo es, lo és, y punto. Y por cierto, la campaña de autopresentarse como mártir, evidentement ya hace tiempo que dura en ERC. Santo y mártir, cínicamente hablando.

Anònim ha dit...

Sembla que algun que altre regidor socialista encara no s'ha fet a la idea de la seva nova ubicació en l'oposició.

Potser esperava que, després de totes les cabronades que fet Marigó al poble de Blanes i que hem patit la majoria de blanencs (el Vilar, ànsies de privatització de l'Illa de Blanes, ampliació del port, trencament del govern i de la governabilitat a l'Ajuntament, etc, etc, etc...), potser esperava que, després de tot això i més, en Puig es votés a si mateix per tal que SURTÍS ELEGIT ALCALDE un DRETÀ més de dretes que CiU de Blanes com JOSEP MARIGÓ..........

A ERC de Blanes són bones persones, peò no són pas tontos.

Confio que Blanes sortirà guanyant, amb el nou govern i la influència directa i decisiva d'ERC.

Gràcies republicans, tingueu ànim i coratge!

Anònim ha dit...

La derrota a les passades el.leccions municipals a Blanes han deixat en evidència política i moral als seus perdedors PSC i EUiA, que amb molt poca humiltat i esportivitat, han deixat anar foc per la boca contra els guanyadors (després de pactes).
Tal reacció dels perdedors no s´havia donat mai al municipi.
El Sr. Salmerón i el Sr. Marigó van quedat retratats en el plè d´investidura amb la seva infantil rabieta, sobretot el l´alcaldable de EUiA que, com a un nen petit que li treuen el joguet (o un polític al que li retallen ampliament el sou) va obrir foc amb velles "glòries" demagògiques que ja no s´empassa ningú, com el racisme i la xenofòbia, deixant a l´alçada de poc més que barroers els comentaris fets com a ex-regidor d´esports, amb gens d´esperit esportiu. En quant al Sr. Marigó, que ja donava per fet el pacte per governar en minoria amb EUiA (amb l´humiltat que el caracteritza) tampoc va trigar en fer declaracions calcades a les del Sr. Salmerón als mitjans de comunicació, unint-se així al carro de les desqualificacions a tort i a dret.
Moments com aquests, després del resultat d´unes el.leccions, demostren el tarannà individual dels candidats. I la veritat és que a Blanes, els perdedors han demostrat tenir molt poca vergonya a l´hora de fer declaracions.
Esperem que rectifiquin.

Anònim ha dit...

Els guanyadors també van fer declaracions abans de les elecciones que NO HAN COMPLERT, això també demostra el taranna dels candidats que estoicament ens han enganyat.

Anònim ha dit...

El més gran enganyador durant les negociacions ha estat Marigó, ja que va ser qui va obrir el ball de les negociacions i tenia la paella pel mànec.

Va voler jugar a moltes bandes, però per a voler pactar amb CiU, PP i EUiA, a uns i altres havia d'enganyar, per un costat, o per l'altre.

Marigó volia enganyar a Lillo. Lillo va clissar a Marigó pensant: "el del PSC em vol prendre el pèl".
Marigó també volia fer la sociovergència compatible amb PP (des de fora), i amb EUiA, des de dintre.... volia pactar amb tots (àdhuc es va entrevistar amb Anselmo Ramos de la PROA-PDB)... excepte, curiosament, amb el partit d'esquerres (ERC) gràcies al qual Marigó era alcalde des de feia 4 anys.

Marigó (amb el seu grup de 8 regidors) volia fer una estranya sòciovergencia amb una CiU amb 7 regidors, però amb l'estranya característica de NO CEDIR L'ALCALDIA A CiU 2 ANYS, o sigui, Marigó volia pactar amb CiU a base d'acaparar (el del PSC-PSOE) 4 nous anys d'alcaldia.... etc etc, etc.

Tantes mentides, tants enganys junts a tantes bandes arriba un moment que ni els més pacients no els aguanten. Tots els altres no-socialistes, quen van veure el panorama, deurien pensar: ¿Sabeu què?, entenguem-nos entre nosaltres, que en Marigó es pensa que ens pot torejar i prendre'ns pel pito del sereno a tots plegats.

Marigó ha fet moltes imprudències i temeritats negociadores, amb vocació egoista i abusiva d'acaparament de futur poder (en vista al futur), plenes d'arrogància i prepotència.

I com diu l'adagi en castellà, "Tanto va el cántaro a la fuente, que al final se rompe".