3.6.07

Pactes (3): El PSC de Marigó per tal de conservar la cadira traeix a tothom

Tal i com va avançar sa-palomera el PSC de Blanes està demostrant que no te ideologia, ni pàtria. Ni tant sols és fidel al seu soci de legislatura, mentre negocia amb EUiA, s’han va a dinar amb CiU oferint un pacte de la sociovergència (Diari de Girona) i per darrera li ofereix al representant popular entrar al govern municipal (El Punt).

No solament practica el trio, si no que a més truca al PDB d’Anselmo Ramos i mentre l’insulta per darrera li proposa arribar acords de govern concrets.

La gent d’EUiA comença ja a estar desesperada, Marigó és nega a trucar als republicans, ni tant sols escolta alguns dels seus que li demanant i el candidat comunista decideix agafa la iniciativa i es nomenat per l’assemblea d’EUiA encarregat de parlar amb Joan Puig per demanar-li un vot d’abstenció o que es votin a si mateix, per tal de garantir encara que fos un govern en minoria de EUiA i PSC.

La primera setmana de negociacions ha finalitzat amb les coses ben obertes i amb el responsable principal d’aquest ball, la llista més votada, el PSC de Marigó demostrant que li va gros governar i sobretot prendre decisions.

Queden 15 dies pel dia “D” el 16 de juny a les 12 del migdia, els nervis ja comencen aflorar en la majoria de partits, veurem qui es manté més ferm i demostra la capacitat de dirigir Blanes

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Una situació divertida, diuen que les persones és veuen realment com són en els moments díficils, ara li toca al PSC demostrar que Marigó està preparat,

Anònim ha dit...

Marigó s'equivoca, un polític sense ideologia es un perill per la democracia.

Pacte EUiA i PSC i acords puntuals amb esquerra.

Anònim ha dit...

Que Josep Marigó prioritzi abans A... CiU....., al PP....., i fins i tot el "no va más": al PDB........... que NO PAS a ERC......., demostra la catadura moral del personatge en qüestió.

Anònim ha dit...

Ai,ai,ai..aquests d'ERC (ai, Esquerra) encara esteu dolgudets. Segur que si el Sr.Marigó hagués intentat pacatar amb vosaltres (ai, amb tu que ara és un, no dos) no haguéssis fet tan rembumbori. O si ?? Reflexioneu, reflexioneu...

Anònim ha dit...

A l'anterior, ¿Tens idea de la diferència entre partits d'esquerra i partits de dreta?

¿O és que tu i en Marigó sou del lema "TOT S'HI VAL", versió catalana del "todo por la pasta"?

¿I els projectes, i les idees, i les afinitats programàtiques, on les vau deixar, al calaixet dels records o al logotip del puny i la rosa, Marigó i PSC??

No és un problema per a ERC. És un problema global per a tot el poble, per a tots els blanencs, el que surti de tot aquest mercadeig i mercat de Calaf que porta Míster Marigó entre mans, per als propers 4 anys, coquetejant i deixant-se estimar pels de la totxana política.

¿Què està fent Marigó amb tots els vots d'electors socialistes que ha rebut?, ¿Com els està administrant? ¿Cap a on aniran a parar?

Mira si no és res personal d'ERC que, ¿Què els direu, socialistes, als vostres socis incondicionals d'EUiA-ICV, quan els hi poseu les banyes descaradament marxant amb CiU i fins i tot amb PP? (sense necessitat d'anar-hi).
Em consta que hi ha gent d'EUiA que està molt, però que molt "mosca" amb els socialistes i amb Marigó.

Encara que hàgiu guanyat les eleccions, no es pot anar amb aquesta prepotència pel món, i haurieu de ser molt curosos a l'hora de definir prioritats d'acció i la manera com dur-les a terme.

Anònim ha dit...

Si en Marigó no pequés de supèrbia, egocentrisme, ressentiment i rancúnia envers al cap de llista d'ERC, podria haver procurat negociar un tripartit d'esquerres (8+2+1 sumen).

Però Marigó no perdona, no oblida, i és dels que pensen que la venjança se serveix freda.

Allà ell amb les seves prioritats.

Mentrestant, el líder del PSC-PSOE està convertint aquestes negociacions post-electorals en el girigall, olla de grills, subhasta amb tripijocs més gran a Blanes, des del restabliment d'ajuntaments democràtics, allà pel 79.

Encara no he trobat cap blanenc pel carrer que entengui o m'hagi sabut explicar si entèn què coi està fent Marigó.

Anònim ha dit...

Mireu el que estigui fent en Marigó és responsabilitat d'ell.
El problema el teniu vosaltres, ja que no sou la clau com sempre heu pregonat.

Anònim ha dit...

Aquesta campanya ha demostrat molt clarament la prepotència d´alguns, els quals ara, en vista dels resultats que heu tingut, haurieu de callar i no començar de nou a difamar i a intoxicar, com sempre feu. El poble ha parlat, i per tant, com moltes vegades diu el Sr. Puig. "Que cada pal aguanti la seva vela".

Anònim ha dit...

Em sembla que prepotent és aquell que es nega al diàleg.

De la boca de Marigó ha sortit explícitament, expressament el que el PSC boicotegi i li faci el buit a ERC mentre en Puig en sigui cap de llista.
Marigó es nega al diàleg amb ERC i amb el seu cap de llista en Puig.

Salvant totes les diferències i discrepàncies, ¿quantes vegades en Puig s'ha negat a dialogar, parlar amb tothom, i amb els socialistes en particular? Mai.

¿Quantes vegades en Puig ha dit qui ha de ser el cap de llista dels socialistes com a condició per a iniciar converses amb el PSC?
Mai.

¿Quantes vegades en Puig ha demanat el cap del líder del PSC com a condició per a establir negociacions?
Mai.

¿Us recordeu del lema de campanya d'ERC: "PARLANT LA GENT S'ENTÉN"?

Això és el que us falta als socialistes: saber parlar i comunicar-vos amb tothom i, entre aquest tothom, ERC.

I el que us sobra és el VETO que tant el vostre cap de llista, com en Garcia a l'ombra, posen sobre un partit i una persona en concret, mentre coincidiu amb l'estratègia d'Acebes i Zaplana a nivell blanenc: "NO AL DIÀLEG...... amb ERC".

Felicitats i enhorabona, socialistes, pel sentit tan dialogant, tolerant, obert i ampli de mires, que teniu de la construcció entre TOTS de Blanes.

Negar-vos a "PARLAR" amb ERC...... deveu estar molt contents i orgullosos de la vostra acció de no adreçar la paraula a aquests "malignes" republicans.....

És l'opció de Marigó, dinamitar els ponts del diàleg amb Esquerra Republicana de Catalunya. És la vostra responsabilitat, socialistes.

Anònim ha dit...

Doncs els d'ERC han arribat a pactar en algun Ajuntament amb el PP. No fotem ara...

Anònim ha dit...

Va puig:
Castelló d'Empúries: pacte ERC+PP+ICV+ transfuga PSC. Olé!
Roses: PSC+PP+ERC Olé!
No doneu tantes lliçons si us plau!

Anònim ha dit...

Si tens el maneig de tantes informacions (Castelló d'Empuries, etc.) és que deus ser algun peix gros.......... del PSC evidentment.... Aquestes dades no les coneix un ciutadà senzill.....

¿Què us passa manaires socialistes, que ERC ha PERDUT les eleccions, JA NO ÉS DECISIVA i vosaltres seguiu tan pendents i a remolc de l'entorn d'ERC, com pugui ser el bloc Sa-palomera.....

Evidentment no conec el cas de Castelló, però per alguna/es causa/es deu ser.

El que passa és que, per bé o per mal, no estem a Castelló d'Empúries. Estem a Blanes, i és d'aquí de Blanes d'on no heu de fugir d'estudi.

I a Blanes el socialista Marigó parla amb el representant del PP i no parla amb el representant d'ERC. Genial opció!

Vet aquí com són els socialistes i les seves prioritats a l'hora dels diàlegs (i dels no-diàlegs).

Dime con quien andas (con PP), Marigó, y te diré quien eres.

Anònim ha dit...

Que plegui en Joan Puig.Aixó ho resoldria tot.

Anònim ha dit...

no hi veig el problema en pactar amb el pp, si son 4 gats a blanes. si vulem un gobern a blanes y tenim resultats en 4 ans, no importa un pacta amb el pp, el resultat es el que conta, es el que vota la poblacio. ya se ha vist el 27 M. andevant, trubeu acorts y dexeiu de banda les ideologies, un bon resultat en blanes en els proxims 4 ans donara la rao y provocara vots en blanes per esquerra, la gent vol resultats, vol carres areglats, platja, reculsament de las asosciacions, mijoras del pobla de blanes, si el gubern que surti o fa, guanjara las proximas elecions, en marigo ha guanyat per que ha fet 4 cusetas, imagineo que es treballe de veritat, erc no es pot quedar fora de un futur gubern, amb el que sigui, mens amb marigo.