16.6.07

Joan Puig acabat? publicat a els Angels Confidencial

Claus per demà a Blanes.


Publicat a Hereus d'els Àngels confidencial

Alguns killers de la internacional sociata, instal.lats a Blanes, donaven, la nit del 27, per acabat el famós cicló Puig. L'enfant terrible dels republicans havia passat de 2 a 1 regidors i això feia pressuposar als visionaris del socialisme castís la fi d'en Puig.

El PSC-PSOE acostuma a tenir aquestes coses: el confondre desitjos amb realitat. El mateix els va passar quan van entrar a la Generalitat, van creure que Catalunya seria com Castilla la Mancha i que tot el que vindria a partir de llavors serien majories absolutes a l'estil albanès.

Amb en Puig passa, si fa o no fa el mateix, pensen que està liquidat i es tornen a equivocar.

Tipus com en Puig tenen la capacitat de superviència i d'adaptació dels àcars, són quasi indestructibles i, fins i tot, frueixen administrant situacions adverses. Puig ha passat de 2 a 1 regidors però, pel camí, ja s'ha endut els polítics de la vella guàrdia blanenca: en Ramos i també un Marigó que és més un espectre que pas un alcaldable de carn i os, o l'Argemir avui desaparegut en combat i tants i tants d'altres que volien posar el RIP sobre el geni i figura de Puig.

Els killers de la internacional sociata poden dir o visionar el que sigui, però darrera el clatell sentiran l'alè d'en Puig. Algun dia, això del PSC a Blanes estarà en l'arxiu històric i en Puig encara cavalcarà. Són així les coses, i no les canviaran ni els capitans, ni els sergents, ni el cabo furriel de torn.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig ha donat avui una lliço d'etica. si marigo es incapaç de trucar que plegui,

força esquerra

Anònim ha dit...

Visca ERC (independentistes d'esquerres) i visca PdB (demagogs neofeixistes)

Anònim ha dit...

Els "demagogs neofeixistes" als que Marigó va trucar i parlar amb ells, al mateix temps que Marigó es negava una i altra vegada a pactar amb ERC mentre Puig fos cap de llista i regidor d'ERC.

¿No era això, el resultat que ha sortit, el que volia Marigó?

Ara Marigó té el que buscava.

Anònim ha dit...

En Joan Puig, va muntar la campanya electoral juntament amb en Trias (banderoles conjuntes, publicació setmanal conjunta -LA NOTA-, periodistes comprats conjuntament per donar-les per la pala -Jodi Caupena, Laura Joanola, etc) i esperava obtenir uns resultats que li permetessin governar amb CiU sense cap entrabanc. Quan va veure els resultats electorals (baixada estrepitòsa d'ERC i de CiU, pujada estrepitosa d'un partit xenòfob format per antics convergents), se li va caure l'ànima a terra i li va incrementar la rancúnia que tenia pel PSC (en aquest cas per en Josep Marigó, però era una rancúnia acumulda de l'època de la Mª Dolors Oms). En alguna ocasió ha arribat a culpapiblitzar dels seus tristos resultats al Sr. Marigó.
Aquests resultats electorals, i res més, van provocar que en Joan preparés la seva venjança personal, com sempre ha fet, sense pensar en el poble, només en la seva pròpia persona, una venjança personal que donaria l'alcaldia a tres partits dretans i totxeros (en Joan tant que havia denunciat l'imperi del totxo, ara recolça i regala l'alcaldia a l'imperi del totxo, només per venjança)
QUÈ TRIST QUE ÉS TOT PLEGAT. NOIS. QUÈ TRIST.

Anònim ha dit...

Doncs que l´ alcaldia la tingui avuí per avuí la dreta catalana més la dreta espanyolista més la dreta xenòfoba , com va dir el Salmeron , es culpa del senyor Marigí i la seva actitud prepotent i antidemocràtica . A veure ,es de calaix , si encara no s´ han acabat de sumar els vots i ja està intentant aniquilar i retirar de la política a un adversari , la pregunta té una resposta fàcil : Que farà aquesta persona si arriba el dia de l´ investidura i el seu vot es decisiu? Doncs tornar-li la bofetada ( bé , en aquest cas el que li ha tornat ha estat una patada als ous)

Anònim ha dit...

Sr Salmerón va fer un discurs populista buit de contingut, contradient-se ell mateix sobre quins són els motius que vol la gent que es discuteixin.

Anònim ha dit...

l'unic que amenaça es Marigó,com va fer ahir al finalitzar el ple quan li va dir a Celestino que vigiles.

Marigó dimiteix per incapacitat de formar govern

Anònim ha dit...

ara si que estas acabat!!!

jeje

Anònim ha dit...

En Puig ha sortit de l'armari per mostrar-se tal qual és. A vegades ho fa amb el carnet de diputat enganxat a la boca i ridiculitzant els seus votants, i quan li convé, per motiu de la més baixa rancúnia, afavorint la dreta espanyolista. Puig ets poca cosa, curt molt curt de mires, et falta molta volada, estar al Congrés no t'ha dotat ni d'oratòria ni de visió política més àmplia. Actituds com la teva són les que permeten pensar que tots els polítics són iguals. Però n'hi ha que no hi creiem amb això, no n'hi ha prou amb la teva inconsciència ni amb la teva poca intel·ligència. No no sou tots iguals, per sort com tú els que menys.

Anònim ha dit...

en puig és petit, petit, petit, no n'hi ha per més s'havia d'esperar un gest de vilesa com el que ha tingut. Menyspreu per tots els blanencs, també pels votants d'esquerra. Ha atorgat quota de decissió al PP. Enhorabona Puig has aconseguit que en Marigó no sigui alcalde, i al mateix temps has fet possible que governi el PP. El teu odi ha passat per sobre dels interessos d'un poble. Ets important diputat.

Anònim ha dit...

En Puig no està per donar massa lliçons de res. I d'ètica el que menys. Això si que no.

Anònim ha dit...

Nomès 2 persones parlant malament de puig i d'esquerra, que dolents que sou, acusa a puig de pactar amb la dreta quan vosaltres heu intentat de tot amb el pp

Anònim ha dit...

Gràcies sr Puig. Només per haver vist les cares dels regidors socialistes trencades, per només això, val la pena haver-ho fet.
Sociates, teniu la vostra medicina!

Anònim ha dit...

No estic a favor dels pensaments dels de PROA, però parlar d'ells en clau de faixistes o xenofobs es fer demagogia barata. Ara veurem el que fan, i si en Joan o en Trias s'han equivocat.

Aquesta linea d'atac ja no toca i per aquest camí no anirem en lloc. Si els hem de fer oposició els hi farem de manera inteligent no amb eslogans que a la fi es tornen en contra nostra com ja ens ha pasat, per aquí la gent no traga.

Anònim ha dit...

"Gràcies sr Puig. Només per haver vist les cares dels regidors socialistes trencades, per només això, val la pena haver-ho fet.
Sociates, teniu la vostra medicina! "

Això sí que és preocupar-se pel bé de Blanes!

Anònim ha dit...

Els de PROA ja han demostrat com son en la seva manera de entendre la política i la campanya electoral.

Necesiteu més proves?

Anònim ha dit...

Brindar la Fábregas i companyia a la seu socialista la nit dels resultats electorals per un "Fot-te, Puig", això sí que és preocupar-se molt pel bé de Blanes!!

Jo demanaria a en Marigó i camarilla que, encara que d'ara endavant a l'oposició tinguin uns sous més baixos, es preocupin més pels temes que preocupen a la gent, als blanencs, que no pas a les seves respectives situacions econòmiques personals.

Anònim ha dit...

No voto a ERC per incompatibilitat d´idearis, però vull manifestar que el Sr. Puig és un polític de cap a peus. No marxi mai Sr. Puig.
Un NO votant d´ERC.

Anònim ha dit...

jajaja!
diu que no marxi en Puig perque ell no vota a ERC i sap que m'entre en joan hi sigui ERC no s'aixecara!jajaja!
que bona!

aixo ja es un poble de joglars i venguts!quina vergonya...

Anònim ha dit...

Llegint aquest article "Joan Puig acabat" començo a sospitar que Puig va nèixer ungit per la Providència Divina. O poder és un mutant i té poders de superheroi.