15.6.07

Pactes (11): La prepotència socialista impedeix formular un tripartit a Blanes

Els socialistes de Blanes han deixat perplexos a la premsa gironina quan avui han presentat el pacte de govern entre ells i EUiA (10 regidors).

A la pregunta de si ja tenien acord amb alguna altre força política per assegurar-se la majoria, la resposta ha estat dir que encara no, que estant pendents de poder tancar un acord amb el PP.

Un acord complicat per què l’assemblea d’EUiA ho va rebutjar, i per tant l’acord amb el regidor popular tindria que ser, de pur surrealisme, “ser-hi, però no estar-hi.”

Els periodistes encara es pregunten pel motiu de la roda de premsa, presentar un acord de govern que no compta amb suficients vots? A la pregunta de si pensaven parlar amb Esquerra, la resposta contundent, “a Esquerra ni aigua.”

Amb aquest panorama, i segons diferents informacions contrastades per sa-palomera, demà, tot estar obert, fins i tot i segons fonts republicanes, estarien disposats a donar suport als PSC i a votar Josep Marigó, si com a mínim és produeix una trucada per obrir el diàleg.

El mateix Joan Puig ha fet arribar a la seu socialista, que Esquerra estar disposada a pactar, però cal un gest, fins i tot estar disposat a plegar.

Des de sa-palomera us recomanem el darrer post del bloc de Joan Puig, llegint el bloc un entenc qui no vol pactar amb Esquerra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que si possin fulles els socialistes, diuen que aquesta tarda Pere Garcia va boig intentan que el regidor del PP signi un acord, li ofereixen tot i mes, els han vist parlant al carrer i el Pere estava molt nervios.

Anònim ha dit...

Puig demà pots fer història, els hi pots donar una lliço. a la cultura anglesa es valora el que fa quan es derrotat.

esquerra sempre