8.6.07

Pactes (7): Marigó (PSC) compra dues assegurances.....

Per un costat signa un acord amb la seva marca blanca EUiA i intenta arribar a un acord amb el PP a imatge i semblança del que en el seu moment va fer CiU i ERC a la legislatura 99-03 (fet que va rebre brutals crítiques per part d’aquells que ara ho volen copiar(PSC/EUiA)), i compta a més amb el pacte de la Diputació que obliga a Esquerra a donar suport encara que sigui indirecta (votar-se a si a mateix o abstenir-se) al PSC.

La segona assegurança per mantenir la cadira passar per un acord amb CiU, una sociovergència que desitja un part important dels poders fàctics de Blanes (Recull, Opinadors varis, ex.-alcaldes...) i que a més compta amb la sorprenent col·laboració entusiasta d’EUiA, tot si val per una cadira.

Marigó ja te dues assegurances que li permeten tenir l’alcaldia, una alcaldia que serà diferent, és a dir pitjor, una alcaldia en que intentarà eliminar tota oposició que se li posi per endavant.

El llibre de ruta de tota aquesta operació el va marcar l’ideòleg d’aquesta operació Pere Garcia, en un document d’estratègia política que ha portat a la victòria dels socialistes el 27 de maig. Una victòria que ha comportat la derrota dels seus rivals.

El 16 de juny s’inicià una nova etapa encapçalada per un PSC que voldrà preparar el terrenys per tenir majoria absoluta el 2011, i de moment tot el vent buda al seu favor.

Per cert un dels primers acords que el PSC vol portar al plenari municipal, és un torpede contra la centenària entitat Casa del Poble, Marigó no perdona la derrota que va tenir en aquesta legislatura quan va voler fer fora a l’entitat de l’edifici de la Cooperativa i ara vol venjança, i ja la te preparada.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial la nota, ara veurem el veritable psc de marigó, i els de la marca blanca vaja paper.

Anònim ha dit...

mARIGÓ INSTA A LILLO A FER-SE TRANSFUGA..

QUINA CARA QUE TÉ.

Anònim ha dit...

Esquerra segons diu la Diputació ha de votarse a si mateix o abstenirse, això vol dir, fer Marigó Alcalde. Ara veurem quina mena de cap de llista tenim i com solventa la papereta. Joan confiem amb tu, no ens fallis. PROU MARIGÓ

Anònim ha dit...

Totalment dacord amb la resposta anterior. Es que vendrem Blanes per la Diputacio? Es que deixarem que el PSC es surti amb la seva? Hem d'acceptar l'inacceptable?

Anònim ha dit...

No estic d'acord en què els pactes a la Diputació o a la Cotxinxina hagin de marcar cap directriu per a l'Ajuntament de Blanes.

Ha d'haver-hi autonomia municipal, i aquest misssatge l'adreço a TOTS els partits: a PSC, a CiU, a ERC, a ICV-EUiA i al PP.

Els blanencs ens cabrejariem (i no poc) si en la sessió d'investidura els regidors voten en funció i depenent del que passi en uns despatxos lluny, lluny, lluny de Blanes i que NO SÓN PAS EL NOSTRE AJUNTAMENT, EL NOSTRE CONSISTORI.

A la Diputació, que pactin allò que els dongui la gana, com a blanenc mai m'hi ficaré, em queda lluny. Els blanencs RESPECTEM els pactes que facin a la Diputació.

Però el mateix RESPECTE RECÍPROC exigim que es tingui cap als pactes (o no-pactes) que es facin a Blanes.

Els votants dels partits de Blanes, és a Blanes on PAGUEM els nostres impostos, i diuen que qui PAGA, mana.

Els polítics han d'estar al servei dels ciutadans...., no pas al revés: els ciutadans hem d'estar al servei dels partits polítics, ni de les "suposades directrius" que marquen els partits.

LLIBERTAT DE DECISIÓ, EN L'AUTONOMIA MUNICIPAL.

Un senyor de Banyoles, un de Figueres, un de Ribes de Freser o un de Sant Gregori no m'ha de dir allò que s'ha de fer a l'Ajuntament de Blanes.

Finalment, no hi ha cap Llei, com a ciutadà (o com a regidor si ho fos, que no ho sóc) que m'obligui a obeir el que digui la cúpula de cap partit.

Els blanencs ens devem al nostre poble, Blanes.

Em sembla que m'he expressat prou explícitament i entenedora.

Anònim ha dit...

Esquerra ja ser que les eleccions no han anat bé,però us demanem un esforç per Blanes.

Anònim ha dit...

Us imagineu que Serra sigui un trànsfuga de CiU?

Anònim ha dit...

per un pacte a la basca, Marigo no juga net, prou d'alcaldes que no tenen ideologia

Anònim ha dit...

El meu germà m'ha dit que no sabia què era un pacte a la basca.

Si algú més no ho sap, ho explico:

És el pacte que es fa entre un partit nacionalista majoritari (PNB d'Ibarretxe o CiU de Trias), Izquierda Unida - Esquerra Unida (EUiA) i els sobiranistes d'esquerres (EA o ERC)

Anònim ha dit...

Puig, quin ridícul!
Tant de parlar contra tothom, i ara, des d'el carrer Nicaragua, a través del botifler Puigcercós, et fan recolzar en Marigó!!!!
Quina pena! quin paperot! El que passi a Blanes, no ho ha de decidir en Montilla i en Puigcercós!
A veure si tens la dignitat de la que tant et ventes!

Anònim ha dit...

És cert això de que tot se val per una cadira, vull recordar-vos el pacte d'ERC amb CIU, on planejava també el PP, i a la propera amb el PSC. Està vist que tot depen del vidre que fa de filtre...
Quan ens dedicarem a treballar per Blanes?, no, això no ho es...

Anònim ha dit...

Les entitats catalanes entren a l'UVI, per culpa de l'espanyolisme del pròxim consistori. La Lourdes, en Pere Garcia i el gran Marigó (sense oblidar en Celestillo )passaren factura a molts que van donar suport a esquerra. Nois, no us deixeu trepitjar, ells tindran la paella pel mànec, però no la raó.

Per entendre els resultats de Blanes, també caldria mirar els resultats d'Ardales. Si fa quatre anys, La Falange va entrar al consistori d'Ardales, ara ja compte amb tres regidors...fets com aquest, demostren el tarannà de molts d'aquells que van venir d'allà els anys 60-70. Així s'entenen els güetos que han format a la mateixa blanes, les poques ganes de parlar la llengua pròpia i sobretot de participar en el teixit cultural i sociològic del poble.
Marigó no és tonto, i no perquè compri en el media-market, sinó que dedica grans esforços en arribar a aquesta gent, en promeses i sobretots fets i gestos davants d'aquests. Ah! i no us penseu que intenti insertar dins el teixit català, ens el contrari, en castellà i amb les seves maneres de fer, i sense oblidar els recitals embriagats del gran "poeta/humorista" J.Caliz. Això és el Blanes que tenim. Gràcies comunistes per fer-ho possible.


Un exiliat.

Anònim ha dit...

Jo confio en l'Assemblea de la Secció Local d'ERC perquè crec que faran el millor que es pot fer en unes circumstàncies no gaire favorables per al poble en general i per a Esquerra en particular.
ERC-Blanes ja fa temps que treballa a favor del poble blanenc, de tots els ciutadans.

Espero que algun dia s'hi posi també l'adversari més ferri d'ERC: el Sr. Marigó, ja que cultivant l'hortet dels vots, sense massa voluntat de cohesionar socialment els veïns de diversos barris, separant prioritats barri per barri, no crec que sigui la millor manera de treballar a favor de tot Blanes i tots els blanencs.