13.6.07

Pactes (9): El PSC ofereix a CiU mig govern de Blanes, fins i tot està disposat a sacrificar els seus socis d’EUiA

Avui te lloc un darrera trobada del PSC amb CiU, assessorats per l’incombustible Dolors Oms, Josep Marigó esta disposat a oferir a la coalició nacionalista la meitat de les regidorias de govern, fins i tot un sector dels socialistes estaria d’acord en cedir dos anys l’alcaldia.

Malgrat tot el PSC és guarda el roc a la faixa per si la reunió no fos positiva en la figura del regidor del PP, a qui li ha ofert una bona proposta, entrar a governar, li ha demanat que el PP s’abstingui o es voti a si mateix i desprès de l’estiu, els PSC s’ha compromès a nomenar tinent d’alcalde a Celestino Lillo.

Josep Marigó està convençut que els d’EUiA un cop estiguin al govern acceptaran l’entrada del PP. Tenen també clar que desprès de l’estiu, CiU estarà en disposició de pactar els grans reptes de Blanes.

Per tant és confirmarien com diuen avui la major part de diaris, un govern amb l’alcaldia de Josep Marigó o be en minoria momentània o be un acord de la sociovergència que compta amb el padrinatge de bona part de les famílies tradicionals blanenques.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Que hi farem, marigo quatre anys més. paciencia,

Anònim ha dit...

Foc, foc, fotli foc.
Tira, tira llenya al foc.

Anònim ha dit...

L'únic que tira llenya al foc es el psc de marigó que es nega a fer un tripartit.
prefereix pactar amb la dreta, quin escandol

Anònim ha dit...

Fer un tripartit?

Això es inadmisible, a Marigó li hem de donar l'esquena tots. Ha sigut un mal alcalde per Blanes, sortiu pels carrers i escolteu la gent.

Ahir al plé de comiat, un PSC hem va dir que estan segurs que tornarà a ser alcalde, ja que tenen lligat a Lillo i que en el cas que Lillo els fallés, comten amb que Puig es votarà a si mateix o s'abstindrà, aixó els donarà l'alcaldia.

Tot plegat hem fot por, Joan per d'amunt de tot responsabilitat, la nostra gent no mereix uns altres 4 anys de Marigó. Aquest personatge i la seva forma de fer politca han arrosegat Esquerra a la situació en que es troba avui, els nostres son uns altres i el nostre futur pasa inexorablement per un canvi.

SALUT

Anònim ha dit...

Teniu raó, cal confiança i realisme

Anònim ha dit...

Això de que en Lillo està ben lligat....heheheh, crec que no les tenen totes..., i si en Puig s´absten, li dona l´alcaldia a en Marigó, cosa que dubto molt que faci (tot i que d´aquest personatge et pots esperar qualsevol cosa incongruent).
Tot pot passar i finalment poden haver sorpreses, així que cal esperar. El que seria inmobilista per Blanes serien quatre anys més de Marigó...quin càstig!!! Feu els pactes que volgueu però Marigó, no gràcies.

Anònim ha dit...

Estic dacord amb el que expresas excepte amb l'incongruencia en que situas en Joan.

Salutacions

Anònim ha dit...

El perill (la probabilitat) més gran per a que Marigó sigui alcalde es diu Convergència i Unió.

Si CiU s'abaixa els pantalons davant el PSOE, cagada l'hemus, blanencs.