11.6.07

Pactes (8): EUiA víctima d’un PSC sense escrúpols

Segons publica en el seu bloc, el candidat república Joan Puig fins i tot l’ex- alcaldessa Dolors Oms estaria per arribar a un acord amb la sociovergència, si cal cedint dos anys d’alcaldia a CiU.

Aquestes son part de les paraules que Dolors Oms li va dir a Ramon Ramos sortint de l’església el passat dissabte, una Dolors molt nerviosa li va oferir a Ramos que faria tot el possible per un govern dels dos partits, i si cal que el PSC sigui generós que no hi ha problema, estan disposats a sacrificar a EUiA per tal de tenir un acord a Blanes amb CiU.

Segons ha pogut saber sa-palomera, l’espectacle va continuar a les escales de l’església, on tots els presents van poder comprovar la conversa tensa entre Josep Marigó i Dolors Oms, on els presents van poder sentir les paraules contundents de la Dolors convidant a Marigó arribar a un acord amb la coalició nacionalista.

Diversos sectors de progrés de Blanes, comencen a estar preocupats per la manca de criteri que esta demostrant el PSC de Marigó que demostra una i altre vegada que no te ni ideologia ni escrúpols a l’hora de pactar.

Davant de tots aquests despropòsits, un grup de persones han obert una pagina web a favor d’un acord responsable a Blanes, sota el nom http://www.blanesprimer.blogspot.com/ i han obert una pagina web en que aposten clarament per un gran pacte entre CiU, EUiA, Esquerra i PP per portar Blanes al lloc que es mereix.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta tossuderia, nervis i desconeguts interessos pels que la Oms, amb el fanatisme que la caracteritza, apressa (amb show descarat inclòs) a Marigó perquè regali 2 anys d'alcaldia a Trias, demostren ben a les clares que Marigó, Oms, Garcia no estan per treballar a favor, al servei del poble sinó d'interessos inconfessats (ni a l'església no crec que els hagin confessat).

Família Oms, famílies sociovergents, cap diferència entre ells, amb l'objectiu de la totxana com a bé suprem a l'horitzó.

Anònim ha dit...

Que en són de ridículs els socialistes de Blanes.
En Puig ha perdut les eleccions, com a molt, com a màxim, estarà 4 anys més en política...... i els socialistes encara li tenen, no por, sinó pànic.

Els socialistes, per estar còmodes ells, necessiten una CiU anestesiada, o un EUiA mesell que els hi diguin "sí a tot", i, a més a més que els hi riguin les gràcies. Amén.

I oju amb que et desviïs un cm. de la línia estratègica i del "recte camí" traçat pels Garcia/Oms, que ja has begut oli.....

Renoi, quin futur que li espera a CiU si s'ajunta amb aquesta tropa.....

Anònim ha dit...

Srs. d'Euia reaccioneu, que us deixen fora els socialsites.
que no son de fiar prou de marca blanca

Anònim ha dit...

Jo vaig veure a la dolors, quan va assaltar al Ramos, ere fins i tot dins l'esglesia, i desprès com dieu va anar parlar amb marigó, estaba jo al costat i vaig sentir com li deia que calia pactar amb CiU. Cal tenir en compte que a dins la coalició hi ha elseu germà.

Per tant senyors d'euia a la vostra assamblea no ho vau explicar tot i totes les propostes.

el que us va dir a esquerra és molt sensat vist el panorama.

Anònim ha dit...

Senyors d'EUIA no us en recordeu del que va fer la dolors, us va destruir el PSUC i ara voleu que us destrossin IC/EUiA.

desperteu i feu cas a esquerra

Anònim ha dit...

Després de tants de dies encara esteu 'picats'. Sembleu criatures petites, eh !!

Anònim ha dit...

Estic amb tu, en Marigó i els seus incondicionals estan 'picadets' amb en Puig, ERC i el Triprtit d'esquerres.