20.5.06

CiU de Blanes intenta fer les paus amb l’editor de Proa i germà de l’ex cap llista de CiU Ramon Ramos.





Preocupats per l’actitud de critica barroera i falsa que manté la linia editorial d’aquesta revista, membres de CiU s’han entrevistat en les darreres setmanes amb l’editor de la revista per tal signar un pacte de no agressió.

Segons les informacions arribades a sa palomera, els representants de la coalició nacionalista han proposat a la revista immunitat pel candidat convergent a canvi de facilitar informacions que facin referència als altres partits.

També han posat sobre la taula l’amenaça de la revista Proa de presentar-se a les eleccions amb un llista de perfil feixista tipus “Plataforma per Catalunya” del ultra Jaume Anglada.

La reunió valorada en positiu per fonts convergents podria suposar un canvi en la linea editorial de la revista, es tractaria de prioritzar una radicalització cap a les forçes del tripartit.

I per l’altre costat silenciar els problemes de CiU, i no posar-se, ni ser crítics amb el cap de llista, seria una manera de contestar a la guerra bruta del PSC cap a Ramon Ramos (segons publica el confidencial “la Santa Espina” cobrava 36 milions de les antigues pessetes del màxim patrocinador de l’Espanyol)

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja, Ja, Ja...
Intent bó i a la desesperada. Deveu estar molt nerviosos, els de ERC.
Un fanàtic de Proa.

Anònim ha dit...

Es clar que son feixistes... si no son dels nostres son feixistes.

Tenim clara la etiqueta però no el concepte...

Anònim ha dit...

Si no fuera por la revista Proa, ni se hablaría del aparcamiento, ni se comentarían los chanchullos de algunos diputados, ni se sabrían muchas cosas. Proa da voz al que no la tiene y, al menos, no censura a los que escriben.

Anònim ha dit...

Censura la veritat i amaga els interessos del clan ramos.

que amaga proa aviat....

Anònim ha dit...

Gracias a Proa de Blanes la gente corrupta y que se esconde en banderas independentistas y banderas españolas quedan al descubierto. Y algunos de vosotros os agachais tanto que se os ve el culo.

Anònim ha dit...

Van pactar salvar a Tries i a CiU i comencen la guerra bruta, han tingut contactes amb el feixiste de l'anglada, i despisten per amagar els milions que treuen de l'especulaci'o urbanistica, us agradi o no aquesta es la veritat

Anònim ha dit...

Per mí si es volen presentar ja tenen el meu vot. Al menys ells van de cara, que els d'ERC aneu enganyant a la gent en benefici propi sota la cara de l'independència.
Aquest en Puig ha repartit algo entre els blanencs???
Feixisme, per vosaltres, es tot el que no pensa com republicà.
Si de l'especulació urbanística en treuen milions i reparteixen entre tots i beneficien el poble com diuen, benvinguts...
Un feixista.

Anònim ha dit...

Dieu que són feixistes.
Els d'ERC no sabeu que una part de la vostra formació política va sortir de la Lliga, que era una formació ultradretana???
Que jo sàpiga i estic bastant a dintre de CIU no hi ha hagut cap reunió en el sentit que indiqueu.
Així que si voleu enfrontar-nos amb el PSC, aneu malament.
Es la pataleta dels nens egoistes que no paieixen bé les derrotes.
Un convergent.

Anònim ha dit...

On son els milions fruit de l'especulacio, el clan de proa esta pagat per la totxana, la revista falsifica factures per cobrar la subvencio.

no fan ni 2000 exemplars, els en fet fora de mes d'una imprenta.

ataqueu a la bona gent perque us denuncia. sou un bluf

Anònim ha dit...

No cal explicar massa els disbarats i la cridòria escrits a Proa.
La majoria de blanencs que l'hem llegit algun cop ja som grandets, no som imbècils i ens en adonen per nosaltres mateixos.

Pel que respecta al tema "feixisme", és curiós constatar que, quan un regidor blanenc (que NO és Joan Puig) intenta retirar un monolit FEIXISTA de l'interior del cementiri, acte seguit "Proa" fa un article en primera línia (a la plana 3) dient que aquell monolit o símbol "no es toca" d'allà, mentres dirigeix la seva artilleria pesada contra la persona del regidor en qüestió.

Si això no és feixisme (com els nostàlgics que no volen que es retirin estàtues eqüestres d'aquell dictador, que també diuen que "no són feixistes", mentres aixequen el braç saludant a la romana), si això no és feixisme, jo sóc Jimmy Carter.

Anònim ha dit...

Per en Jimmy Carter.
No ets més burro perque no t'entrenes, que si no encara ho series més.
Un familiar va morir a la guerra civil atrapat en el bando nacional mentre feia el servei militar. El varen separar de la nostra família.
El monolit del cementiri és el record de tota aquesta gent que li va passar igual que al meu avi.
Els de Proa varen denúnciar aixó.
I em va semblar correctíssim.
Així que treu la mosca dels ulls perque com en Jimmy Carter només dius el que t'interessa.
Una blanenca.

Anònim ha dit...

Veig que esteu divertits,
Ara hi fotaré més cullarada.
A tots aquests que no els hi agrada Proa és perque tenen algo que amagar. No volen que es fagi amb els demés lo que no els hi agradaria que fesin amb ells.
Ja era hora que sortís una revista independent, presidida per una persona que no li fa falta mullar-se.
Endemés té bon cartel entre les dones cinquantones com jo, i més d'una li fotariem un polvo.
Així que aneu dient els d'ERC que em sembla que en les properes eleccions tindreu una davallada important al poble. Es lo que es comenta. En canvi si es presenten els de Proa pot pasar qualsevol cosa.
Una cinquantona.

Anònim ha dit...

Si bien es cierto que "PROA" ha veces se pasa, tambien lo es que publica cosas que otros no se atreven ha hacerlo y esto es bueno por Blanes.
No se que sueldo puede tener el portavoz de CIU, en la empresa privada, pero si que se que el tren de vida que lleva ha muchos nos gustaria poderlo llevar, y no es precisamente por su valia profesional.

Anònim ha dit...

ERC, estais muy nerviosos me pregunto si habreis tenido acceso a esta encuesta realizada por la cúpula de CiU sobre intención de voto, donde ha dia de hoy no obtendriais representación municipal,pero todos los que han dejado de pensar como vosotros es porque tambien son "feixistes" y de extrema derecha. Seguir así.

Anònim ha dit...

Clar que sí, jo també votaré la llista que presenti Proa. Són els millors. Proposo el lema de campanya: "a los caídos por Dios y por España", que és la frase que està gravada en el monolit del cementiri, que durant el règim de Franco estava situat a la Plaza de los Caídos de Blanes. Com a simpatitzant de la Plataforma de la revista Proa i el seu nou partit, també proposo el canvi de l'actual nom de Plaça Catalunya (lleig) pel que va ser el seu nom des de 1939 a finals dels setanta: Plaza de los Caídos. Arriba España y viva la candidatura de Proa.

Anònim ha dit...

Si vols ser "pogre" tens que ser un vividor i, si vols apendre ha ser un bon vividor vota ERC.
I tot el que no ho faixi serà un feixiste igual que els membres de la revista PROA i que els seus lectors fidels. Menys nosaltres!!.

Anònim ha dit...

Per ser vividor no cal votar ERC, el que si que cal és votar lliurement i això no representa ser feixiste.La revista PROA no crec que representi el feixisme, crec que representa la mala educació (com diria Almodovar).La revista PROA és lliure de publicar el que vulgui, però dins d'una ètica que "brilla por su ausencia".
Ojalà la candidatura que volen presentar guanyi les eleccions municipals!!!potser aleshores seran ells els criticats.

Anònim ha dit...

Per ser vividor no cal votar ERC, el que si que cal és votar lliurement i això no representa ser feixiste.La revista PROA no crec que representi el feixisme, crec que representa la mala educació (com diria Almodovar).La revista PROA és lliure de publicar el que vulgui, però dins d'una ètica que "brilla por su ausencia".
Ojalà la candidatura que volen presentar guanyi les eleccions municipals!!!potser aleshores seran ells els criticats.als!!!potser aleshores seran ells els criticats.