31.5.06

L’Alcalde de Blanes i el PSC nerviosos i preocupats per l’activitat de la Plataforma pro parc de Bombers.



La força i l’embranzida que està agafant la plataforma pro parc de Bombers esta deixant fora de joc al principal partit del govern municipal.

En el ple municipal d’aquest dilluns es va poder veure l’actitud fora de lloc de l’alcalde amb una interpretació restrictiva del reglament de participació municipal, en aquest sentit va impedir que el portaveu de la plataforma podes parlar en el torn de precs i preguntes.

Inclòs aquesta actitud que va contrarestar amb el fet de donar una replica al representant d’una altre entitat, va provocar un certa empipada per part dels seus socis de govern, tant ERC, com EUiA van mostrar la seva disconformitat davant una actitud tancada per part de Josep Marigó.

La situació també preocupa als seus socis de govern per la manca d’iniciatives de la primera autoritat municipal i davant la convocatòria d’una manifestació que podria ésser multitudinària, i que podria ésser aprofitada per CiU que sense moure es trobaria amb un regal baixat del cel.

Segons ha pogut saber sa-palomera, ERC i EUiA demanen al PSC, agafar la iniciativa i donar d’una vegada resposta a les demandes dels veïns, en aquest sentit demanen una reunió urgent amb els responsables de la Conselleria d’Interior.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La actuación del alcalde en el último pleno ha demostrado que no quiere que el pueblo hable, y menos en iniciativas que no les gustan, o les han faltado agallas para afrontarlas.
YA HACE TRES PLENOS QUE DICE QUE HAY QUE CAMBIARLO,pero no lo hace.
Cada dia es mas mal educado, y el socialismo que el entiende es el del amigismo o el que le pueden represenar votos o otras cosas.

Anònim ha dit...

L'alcalde diu que no te sentit la plataforma, que es prepari avui

Anònim ha dit...

Marigó acusa la Plataforma de Pro Bombers de Blanes de crear alarma social


J.A.G., BLANES.

L´alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC) va criticar ahir a la Plataforma Pro Bombers de Blanes de crear alarma social. «Aquesta alarma social, no és real, no és la que palpeem», va subratllar.
Segons va considerar el municipi no està abandonat pel que fa a emergències. En aquest sentit, va recordar que s´ha intervingut quan s´han produït incidents, com quan una onada es va emportar a diverses persones que passejaven pel port o quan un cohet va caure a la platja de Blanes durant la Festa Major l´any 2004. Igualment va subratllar, en declaracions a Ràdio Blanes que en succesos a la via pública «els efectius d´emergència han actuat amb diligència i professionalitat». De totes maneres va reconèixer que es produeixen situacions dramàtiques i cal millorar alguns aspectes. D´aquesta manera, va subratllar que el ple de l´Ajuntament s´ha manifestat en aquest sentit demanant ajut al Departament d´Interior.
Marigó va fer aquestes intervencions en un debat a l´emissora municipal amb la portaveu de la plataforma, Lucía Gallego. Segons va argumentar l´associació basa la seva demanda de tenir un parc de Bombers propi a la població en un decret legislatiu que «deixa molt clar que el parc de Bombers és una competència municipal». Segons va apuntar l´aplicació d´aquesta pot ser directa o a través d´una dispensa sol·licitada per l´Ajuntament a la Generalitat i el Consell Comarcal.
L´entitat ha organitzat una manifestació per aquesta tarda pels carrers del centre que començarà a partir de les set de la tarda. Els organitzadors preveuen l´assistència d´un miler de persones.

www.diaridegirona.cat

Anònim ha dit...

Que manifestación tan importante, si llegaban a 100 gracias, me pregunto ¿donde estaban las 9000 personas que han firmado a favor del parque de bomberos? Tal vez el senyor Fernando ha querido tanto protagonismo que se ha quedado solo.Las cosas no se hacen así, hay que tener más tacto y educación y no salir a la calle gritanto "Marigó pesetero, queremos un parque de bomberos", entre otras cosas. Se ve claramente que todo es un tema personal con poca perspectiva de futuro. Yo como vecino de Blanes sentí vergüenza al ver la manifestación, en la que no participé porque no le encontraba sentido alguno.

Anònim ha dit...

És molt preocupant que la manifestació del senyor Fernando López, estigués PLENA DE NENS i NENES,amb pancartes que majoritariament atacaben a l'Alcalde (moltes d'elles fora de lloc), pancartes que també portaben molts de NENS i NENES , amb crits irrespetuosos, que també feien els NENS i NENES.Aquesta MANIPULACIO DE MENORS si que és una alarma social i no crec que que fer-los sortir a la minifestació sigui gens étic ni educador.