28.5.06

L’alcalde de Blanes, Josep Marigo es nega a signar a favor de la Plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel.



Aquest diumenge membres de la Plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel li van demanar a l’alcalde de Blanes si volia signar contra el desdoblament de la N-II pel Vilar, la sorpresa i la decepció es van fer evidents davant l’actitud totalment negativa del qui en teoria tindria que ésser el màxim defensor de la ciutat quant aquesta es agredida injustament.

Precisament aquest cap de setmana la Plataforma ha iniciat la recollida de signatures per tal de seguir la lluita contra l’injust desdoblament, i precisament la negativa de la màxima autoritat blanenca es va produir en l’emblemàtic territori del Vilar, on s’havia desplaçat per assistir a la reunió habitual del rocio blanenc per intentar recollir els apreciats vots.

Però els fets no van acabar aquí, de males maneres, els hi va espetar que si no tenien res més a fer; davant d’aquesta actitud més d’un va afirmar que l’alcalde no actuava amb claredat, van trobar inadmissible aquesta actitud i començaven a entendre el perquè el Conseller Nadal no els rebia, estava clar que Marigo juga a dos costats i això es inadmissible e injustificable.

Amb aquesta actitud, Marigo fa d’alcalde del PSC, en lloc d’alcalde de Blanes, la seva manca d’autoritat i de capacitat de defensar els interessos municipals ha quedat ben demostrada aquest diumenge.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El problema que tiene este señor es que no sabe en que mano tiene que firmar.
En el ultimo Pleno de Blanes, tambien se demostro que tampoco firmo para el parque de bomberos, y su forma de expresarlo fue la misma, con mala educación,para no decir otra palabra.
Tambien recordar que en el tema del crematorio,tambien engaño al pueblo.