6.5.06

PROA de Blanes: una amenaça per CiU i el PSC.




El fet que aquesta revista amenaci en presentar-se a les properes eleccions municipals amb un perfil d’extrema dreta, tipus “plataforma x Catalunya” comença a preocupar als dos partits que fins al moment s’han repartit el pastis a Blanes.

No pas pels vots que pot tenir el partit de la proa, si no pels vots que els hi restarà a CiU i PSC, que els hi podria fer perdre un regidor decisiu.

També els hi preocupa la tensió que provoca amb les seves falses noticies i la criminalització que realitza de la classe política. Aquest actitud de critica permanent està deixant descol·locats als dos partits que veuen la necessitat de prendre mesures per evitar el desastre.

En aquest sentit valoren positivament aquells que han emprès accions legals en defensa de la veritat, creuen que es l’única manera d’aturar una revista que fomenta la xenofòbia.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que s'els hi hauria de tancar la revista per antidemocràtica i anticatalana.

No sé com gossan de dir aquestes coses que hi diuen. Això de la llibertat d'expressió hauria d'estar més controlat... No sé, al menys, hauria d'haver una autoritat que dongués permis per publicar segons qué i segons qué, no.

Anònim ha dit...

Que una autoritat ahuria de controlar la llibertat d´expressió? i aixó no sería extrema dreta? jo crec que aquestes publicacións, que alguns pensen que son mentides i altres no, servirán per que el grup que estigui a l´Ajuntament faci la seva feina cosa que ara i desde fa uns quants anys el hi costa.

Anònim ha dit...

Espero que no treieu el comentari. Tnat el bon noi que ha escrit el post del blog com els 2 amables col.laboradors que han escrit els comentaris demostren el que és una relaitat: molta falsa moral etc (els d'esquerres de sempre) però a l'hora de la veritat, quan algú diu quatre coses que no els agradene s pugen per les parets i tot són ofenses, tancar diaris o revistes, etc ... a veure si n'apreneu i us n'entereu d'una vegada: igual que a vosaltres la revista us fa fàstic ... a mi em produïu vòmits de llegir-vos o escoltar-vos, però no per això demano que us decapitin, pq al cap i la fi, demostro que relament estic epr sobre vostre .... i recordeu que vau ser vosaltres, els ben avinguts d'esquerres, els qui amb la vostra intolerància per unes eleccions democràtiques vàreu generar una guera civil .. o sigui, que respecteu, viviu i deixeu viure, que encara no n'heu après prou ...

Anònim ha dit...

Lo millor de tot, es que ERC pacti amb el Sr. Montilla i així donar-li el poder per governar ...

Qui són realment els culpables ?

Unicament intersa ser al govern per omplenar-se les butxakes ... llàstima em fa el partit de ERC

Anònim ha dit...

AIXO SON ELS CUATRE DE SEMPRE QUE SON IGUAL QUE UNA SECTA,DIRIGITS PER UN LIDER QUE ELS TENEN MENJATS EL COCO A QUATRE NENS DE BLANES.JA PODEN COMENÇAR A TREMOLAR,PRIMER PER ELS VOTS QUE TINDRAN EL 17 DE MAIG,I DESPRES PER ELS QUE TREURA EL PARTIT DEMOCRATIC BLANES.EM SEMBLA MOLT QUE LES IDEES DE LA SECTA COM JO LI DIC ESTAN CANVIADES,PERQUE ELLS SON LA VERDADERA EXTREMA DRETA HITLERIANA QUE NO HAN TINGUT COLLONS A FER BE LES COSES AL POBLE I SI HAN TINGUT COLLONS A OMPLIR-SE LES BUTXAQUES AMBS ELS DINERS DELS BLANENCS.EL NOU INDEPENDENTISME A BLANES ES DIU PROA,I QUE AMB ELS DINERS QUE PAGUEM LA GENT DEL POBLE DE IBI ES PUGUI ARREGLAR AQUEST POBLE QUE ARA ESTA TANT BRUT I DEIXAT.DIC TOT AIXO PERQUE JO TAMBE ESTAVA DINS D,AQUESTA SECTA.

Anònim ha dit...

Més mans, a l'obra i menus...
xarrameca! Un blanenc Cabrejat per tanta depravació politica

Anònim ha dit...

Crec que els que critiquen PDB amb aquestes insinuacions de feixistes, antidemocràtics i xenèfogs, son MOLT injustos... Que es mirin el melic aquells que promouen abolir qualsevol cosa que no els hi agradi... Sóm blanencs, catalans i espanyols, i tenim opinió, i a qui no li agradi, que no ens voti, però que tampoc menteixi sobre els que pensem diferent.

NO ANEU DE VÍCTIMES ARA! NOMÉS FALTARIA!