11.4.07

27-M: EUiA/IC com l’Esperit Sant el dia del Vilar

Sortia la gent de l’Ermita del Vilar un cop acabat l’ofici que amb motiu de la seva diada se celebra tots els anys l’endemà del dilluns de Pasqua, quan ha saltat la sorpresa, tothom sap que el laïcisme que diuen practicant els d’EUiA/IC, que els comporta contradiccions (no van a les misses de Blanes, però si que hi van per motius electorals, a les misses rocieras).

Per tant ningú els esperava pel Vilar, quan en format “Esperit Sant” han aparegut tal i com es veu a la fotografia a les cadires que tenien els assistents per presenciar la missa, eren marca IC, ha estat l’anècdota de la ja tradicional jornada.

Tot seguit i un acabat la cerimònia, membres de l’Obreria del Vilar, s’han apressat a treure les cadires marca IC i la calma ha tornat els llocs sants.

L’altre comentari de la diada ha estat la convocatòria de la manifestació unitària pel proper diumenge a les 12 del matí per evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel, s’hi ha referit tant el rector del Vilar com les quatre pancartes que estaven penjades al llarg del camí(alguns comentaris feien referència que estaven un xic amagades).

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona la fotografia i la noticia.
felicitats

Anònim ha dit...

Marigó, Argemir, i l'esperit Sant.

Genial la resposta de Marigó a la revista Cel Obert, sobre qui creu que és el millor polític que no es del PSC.

sabeu la resposta, Argemir deu ser que era sants innocents.

Anònim ha dit...

Premi per la foto, IC/EUiA pujant al cel, malgrat que alguns amb l'infern ja en tindrien prou.

Anònim ha dit...

Demanar perdò és el que tindria que fer l'Argemir, per la seva prepotencia.

Anònim ha dit...

Sr. Marigó es trist tingue que passar a l'historia com un dels pitjors alcaldes de Blanes. Aquesta etiqueta es tan real com la de la fotografia del article.
Referent a EUiA,no es que practiquin el laïcisme, el que son es uns vividors que si el fet de dir la missa els comportes un sol vot no dubtarien en fer-ho.Son així, i mes ara que torna a presentarse a les municipals de Blanes el seu competidor l'APOP.

Anònim ha dit...

Per el vot d'esquerres: APOP/EUiA/PSC
Per el vot independentista: ERC
Per el vot de dretes:PP/CIUTADANS/CiU
Per el vot sense ideologia: PDB
Un cartell tan atractiu, que mes de un 40% dels electors prefereixen no anar a votar. I tranquils que ells seguiran amb les mateixes mentides de sempre.

Anònim ha dit...

PDB sense ideologia? Juajuajua!!
O millor dit, JUAJUAJUA!!
Fins pot arribar l´ineptitud política?
Llegeix-te el programa i pren unes lliçons d´ideologia...

Anònim ha dit...

Qué passa que l'ajuntament o el Marigó no vol la manifestació per salvar el Vilar?

Com és que la pagina web no diu res.