5.4.07

27-M:”Ciutadans” rebotats, es presenten a Blanes. A can PSC i CiU salten les alarmes.

Una dona encapçalà l’intent de presentar llista per les properes eleccions municipals en nom de l’anomenat partit de la ciutadania. Si afegim que el PDB (rebotats de CiU i PSC) ja ho havia anunciat dies enrera, resultarà que a Blanes, dues llistes de rebotats es presentaran a les properes eleccions municipals.

PDB i Ciutadans representaran els rebotats sobretot gent desencantada del trist paper de CiU i del PSC. Per això els nervis han saltat a les seus dels dos partits esmentats, saben que no entraran ni ciutadans, ni PDB, que ho tenen molt difícil, però si que faran que perdin vots CiU i PSC respecta anteriors eleccions.

A més, la preocupació de CiU i PSC va en augment per la renovació i la il·lusió de la llista republicana. Enorme impacte ha causat les recents incorporacions fetes i confirmades a ERC, gent com Quim Rutllamt, Joan Bertrana o Marc Coll eren elements buscats per els altres partits i ara han vist com s’incorporen a la llista republicana que s’ha vist enormement reforçada.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els hi passa per botiflers, afluixen davant el pp i surten els rebotats.

QUE N'APRENGUIN

Anònim ha dit...

Es veritat el que dieu, ahir parlant amb un regidor socialista, deia sentir-se preocupats per la perdua de vots i reconeixia que la llista feta era molt fluixa, mancada de renovació.

Anònim ha dit...

Vist el panorama, l'unica llista fresca, jove, amb iniciativa es la gent d'esquerra,.

aquesta es la veritat,

Anònim ha dit...

Us agradi, o no, com a máxim:
PP .......... = 0
Ciutadans ... = 1
EUiA ........ = 1
ERC ......... = 1 (2)
PSC ......... = 4 (5)
CiU ......... = 5 (6)
PDB ......... = 7 (8)

No oblideu que tant Félix Bota, com Pere García han tingut contactes per intentar pactar la sociovergéncia abans de les eleccions municipals.

Anònim ha dit...

Què!, ¿no surt per aquí l'habitual alt càrrec socialista de Blanes dient que tot el que publica Sa-Palomera és "mentida"?

Els socialistes, que vagin donant peixet en el seu interior als del foro babel i els donin la raó amb les polítiques immobilistes/encarcarades que porta a la pràctica el psc-PSOE que, després d'engreixar el lerrouxisme......., se'ls emancipa, els diu "adiós papá" i ara apareix i sura a la superfície, com un bolet, competint en el mateix espai que durant 30 anys han aixoplugat -apadrinat, potenciat i enfortit- els del psc-PSOE.

A les dretes i al nacionalisme espanyol no se li planta cara donant-li la raó porugament, sinó amb les idees clares, amb el seny i amb el raonament, ja que el catalanisme (el sobiranisme) o l'estima per Blanes i el país no va contra ningú, sinó a favor de tothom que viu i treballa a Catalunya.

O canvieu, socialistes, i passeu a defensar els interessos de la gent d'aquest país..., o anireu gradualment baixant i baixant en suports a Blanes i Catalunya.

Els de "ciudadanos" poden estar molt equivocats -que ho estan-, però almenys no enganyen... però els socialistes jugueu a contentar, al doble joc..., i la gent ja no es mama el dit ni se la pot enganyar.

Els joves que pugen, cada cop més ho expliquen i demanen així: "els comptes clars, i la xocolata, espessa".

Anònim ha dit...

Dubto que en Quim Rutllant fos molt buscat i menys a CiU on només hi faltaria ell per a completar la família (cunyat, cosí...)

Anònim ha dit...

Fa algun temps el psc va temptejar a en Quim Rutllant perquè anés a les seves llistes i aquest partit "no se'n va sortir", no va poder.
Ja els agradaria a psc o ciu tenir a la seva candidatura una persona de la vàlua i capacitats d'en Quim.

Anònim ha dit...

Ja et dic jo que el PSC no ha temptat mai en Quim Rutllant. Si no li preguntes a ell. N'estic completament segur.