13.4.07

27-M: La societat civil i els partits de l’oposició li planten cara al candidat socialista per evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar.


Membres de la Plataforma Salvem el Vilar i Sant Daniel amb el suport de CiU, PP i ERC han penjat a diferents llocs de la població les tres pancartes que l’alcalde de Blanes el socialista Josep Marigó és negava a col·locar.

Les declaracions fetes per Marigó negant la necessitat de donar a conèixer la manifestació per evitar el desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel i negant-se a traslladar les pancartes amagades pel Vilar a Blanes han provocat la decisió de col·locar les pancartes a diferents llocs de
la ciutat.

Segons ha sabut sa-palomera aquest mati els membres de la Plataforma han convidat als diferents partits a repartir l’edició d’un prospecte, l’acte es celebrarà demà a les 12 del migdia davant l’Ajuntament, de moment CiU, PP,ERC ja han confirmat l’assistència, s’està a l’espera de que confirmin la presencia el PSC i EUiA.

El que estar clar es que la intenció del candidat socialista d’amagar la manifestació ha fracassat, el proper diumenge 15 d'abril tots a la concentració, donem una lliçó als Nadal i a tots els derrotistes que ens volen destruir el territori.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims i espero que tingueu el suport necessària per demostrar que la societat civil encara existeix.

Josep Valls

Anònim ha dit...

Tots a la manifestació, prou de silencis, encara hi som a temps, pinya de rosa esta perduda, el Vilar tot és possible.

Anònim ha dit...

CLAR QUE SÍ A VEURE QUANTA GENT ES POT ACONSEGUIR QUE HI VAGI A LA MANIFESTACIÓ PER DESPRÉS:
- SI SURT BÉ, ERC+CiU+PP ES POSARAN LES MEDALLES (COM SEMPRE)-ENCARA QUE NO HAGIN FET RES MÉS QUE BLA,BLA,BLA)
- SI NO TÉ LA RESPOSTA ESPERADA, EL CULPABLE, COM SEMPRE SERÀ EL SENYR ALCALDE.

Anònim ha dit...

Tranquil que no sera gracies al PSC que triunfarà.

Anònim ha dit...

Tingui éxit o no sempre el Sr Alcalde serà el culpable, senyors tenim eleccions i ara es tracta de carregar-se al contrari i col.locar-se medalles.

Anònim ha dit...

Tant a l'any 95, com al 99, com avui, 14 de juny de 2003, tenim la satisfacció d'haver actuat amb la mateixa coherència de sempre: pactar amb propostes a sobre de la taula, pactar per Blanes respectant la llista més votada, al 95 Fèlix Bota, al 99 Ramon Ramos i al 2003 Josep Marigó, sempre i quan els acords Mateixes paraules, ara fa quatre anys, ara fa vuit anys i avui podem seguir dient el mateix...

Joan Puig Dixit



12 anys després... podras continuar dient el mateix?

Anònim ha dit...

On era en Joan Puig? On era quan va haver l’accident de la festa major en que va esclatar un foc artificial per error sobre la gent de la platja, mentre el senyor Marigó s’interessava pels ferits a la mateixa platja i després als hospitals, o mentre el senyor Marigó inspeccionava la zona de l’accident a altes hores de la matinada.?

On era el senyor Joan Puig, quan es va inundar el carrer Ample per culpa de l’obra mal feta pel seu govern (PP+CiU+ERC), mentre el senyor Marigó ajudava als botiguers a treure aigua i fang de les seves botigues i de les seves cases a altes hores de la nit? El senyor Trias, no cal que em contesti ara ho pot fer més tard, però ell tampoc no hi era.

On era el senyor Joan Puig, quan va haver l’accident del Port en que una onada s’emportar vàries persones al mar, mentre el senyor Marigó donava la cara i estava al peu del canó.? El senyor Trias, tampoc no hi era i el senyor Crespo del PDB es va dedicar a insultar i mentir davant les càmeres de TV.

12 anys després canviran les actituds?

Anònim ha dit...

En Puig feia de "Juanito asaltapiscines"

Anònim ha dit...

Eso, eso ¿cumplirá su palabra y apoyará a la lista más votada?
¿Y si es la de Ciutadans?
Jajajajaja
Ahi te quiero ver Puig!!!!

Anònim ha dit...

O la llista del PDB, on el seu cap de llista és el més mal educat, mal parlat i mentider que hi ha hagut a la història de Blanes.

Anònim ha dit...

Doncs jo el conec i és molt més seriós, més educat i amb més "cocu" que el barbamec, incompetent i pallasso d´el de ERC, al qual també conec. Cadascú té la seva opinió, pero posats a escollir entre els dos, està clar, no posaré el meu futur, el dels meus fills i els meus nets en mans d´un il.luminat i inepte com és aquest "tipeju" amb el qual ERC lluita per l´alcaldia a Blanes per un partit al que respecto profundament. Crec que el cap de llista d´ERC per Blanes no te el que s´ha de tenir per governar, ni la seva trajectoria és digna per assolir tal càrrec, a Blanes, a casa nostra, NO.

Anònim ha dit...

La mentida de Marigo, es que quan va al carrer ample o va al port es ho porta a la premsa, quan els altres van als llocs, en el focs el port no ho diuen per decencia.

Anònim ha dit...

Marigó té el do la ubiqüitat. Té màgia perquè està a tot arreu. Ara mateix està caminant per tots els barris de Blanes al mateix temps. Es desdobla en diverses personalitats. És un alcalde tan bo i misericordiós, que mai està al desptatx, sempre està al carrer desembussant desaigües i embornals pluvials, llençant-se al mar durant temporals i fent de socorrista i salvant vides humanes, aturant els coets dels focs que surten desviats, és el jardiner del parc del teu barri, el barrendero que escombra el teu carrer, el que sana als malalts dels hospitals amb les seves visites miraculoses i beatífiques, i l'home del temps que a TVBlanes, et diu quin temps metereologic farà demà.
Sort tenim del nostre Alcalde, que sempre està a tot arreu i en el moment que fa falta.

Els que no siguin Marigó, es diguin Puig, Trias, Pujadó, són uns patates, i mai estan a Blanes.



Vet aquí un gat, i vet aquí un gos, aquest conte ja s'ha fos.
Vet aquí un gos, i vet aquí un gat, i aquest conte s'ha acabat.

Anònim ha dit...

Conclusió: mentres un polític està en una part del poble, uns altres 20 (a l'ajuntament n'hi ha 21) estan en uns altres llocs del poble.
Per exemple en Puig ha estat en molts llocs de Blanes on Marigó no ha estat.
I ningú va llegint la cartilla dels llocs de Blanes on sí que ha estat Puig fent feina, treballant, mentre Marigó ha brillat........ per la seva absència.

Crec que si haguessim de començar a enumerar tots aquest llocs anant fins al detall inversemblant, seria una conversa de babaus.

Anònim ha dit...

En l'accident del port, ¿de què va servir la presència de Marigó? Potser va servir per salvar la vida de la persona que hi va morir ofegada?
La presència de Marigó va salvar la vida d'aquell mort?

No, senyors, lamentablement, aquella persona va morir, i la presència de Marigó no va servir per salvar-li la vida.
En una paraula, la presència de Marigó no va servir de res. Ja se'n van encarregar els serveis d'emergències (ambulàncies, protecció civil, policia local...), d'arreglar les coses el millor possible, un cop el mal ja estava fet.
Però igual com no va servir la presència de Marigó, tampoc huria servit la presència dels altres 20 regidors en ple, en el moll del port.

No hi era en Puig, però tampoc hi eren el vuit regidors companys de partit socialista de Marigó. Tenien obligació de ser-hi? Haurien millorat les coses la presència dels 21 regidors allà tots junts?? Crec que no.

SI ALLÀ HI HAGUÉS HAGUT UNA BARRERA A L'ENTARDA DE LA BARRA, DEL MOLL DEL PORT, impedint el pas a la gent, possiblement això hauria anat molt millor, per EVITAR, per PREVENIR....., que 50.000 visites de Marigó (acompanyat d'un núvol de cadenes de TV, i xupant càmera del Telenotícies Migdia de TV3, per ser vist a tot Catalunya), del senyor Marigó.


El tema dels focs d'artifici, tres quarts del mateix.
Si justament en aquell lloc i en aquell moment concret es reclama la presència d'en Puig (no sé per a què... no sé per a què fer)..., ¿per què no es reclama també la presència dels altres 20 regidors de l'Ajuntament?

Anònim ha dit...

Per cert Puig,el dia dels focs va fer més que Marigó i cia, estaba on havia d'estar sense fer propaganda i deixant que els professionals actuessin.

Gracies Sr.Puig, no faci cas dels rebotats de sempre