17.4.07

27-M: "Marigó l'últim"

Aquest diumenge i per acord teòricament unànime del plenari municipal es va realitzar la manifestació en contra del desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel.

La convocatòria era a les 12 del migdia, un centenar i escaig de participants, entre ells representants dels Partits Polítics representats a l’Ajuntament, membres de la Plataforma i de l’Obreria.

La pregunta que ens fem des de sa-palomera, com és possible que l’Ajuntament en ple convoqui una manifestació per un tema que afecta un dels paratges emblemàtics de Blanes i només hi vagin cent i escaig persones?

La resposta està en el titular que encapçala la noticia, un cop més Marigó no s’ha cregut el seu plenari(el ple li exigeix que tanqui el fals aparcament d’autocaravanes i ni cas) i va amagar la manifestació, només cal veure les seves declaracions, “les pancartes no cal que es moguin dels boscos de Vilar” “el desdoblament no afecta al Vilar,” “Això està perdut.”

A la pagina web de l’Ajuntament ni una trista noticia, cap carta a les entitats, cap falca publicitària als mitjans de comunicació locals, tot ple de despropòsits, Marigó ja te títol pel llibre de la seva vida “com convocar una manifestació i aconseguir que no hi vagi quasi ningú.”

Veient les maneres del alcaldable del PSC, des de sa-palomera comprenem perfectament que alguns manifestants afegissin a la demanda de dimissió del Conseller Nadal la del mateix Marigó, tal i com és veu en la fotografia que ens han tramès per correu electrònic.

“Marigó l’últim” és el millor que ens podria passar als blanencs, en referència als pocs dies que desitgem democràticament que li quedin, per tal de que deixi de fer mal a Blanes. Dirigir Blanes li ha vingut gran a Josep Marigó, cal que deixi pas a noves persones que tinguin la capacitat de tirar endavant un Blanes per les persones.

Com va dir l’alcaldable d’Esquerra Joan Puig durant la manifestació per Salvar el Vilar i Sant Daniel, desprès de les eleccions i des del Govern municipal convocarem una manifestació de veritat i estic segur que portarem més de 1000 persones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estoy un poco harto de imágenes virtuales, de blocs virtuales, de campañas virtuales, de palabras sin hechos. Estoy harto de que se quiera Salvar el Vilar cuando al mismo tiempo y las mismas personas (ERC)destruyen el mobiliario urbano, pantan las paredes con palabras soeces y llenan nuestro pueblo de suciedad. En lugar de tanta virtualidad haced como los socialistas que hablan poco y trabajan mucho.