3.4.07

27-M: Sectors del PSC i de CiU de Blanes volen pactar per evitar que els republicans governin



Tant Pere Garcia (ideòleg del PSC) com Fèlix Bota (director de campanya de CiU) donen per fet que ERC es convertirà en una força decisiva a les eleccions municipals del 27 de maig.

Tots dos veuen amb preocupació el treball previ dels republicans, cara les properes eleccions. Renovació, joventut, propostes innovadores, coherència, i sobretot, actituds sense complexes.

Els dos responsables polítics del PSC i de CiU voldrien evitar que ERC fos decisiva en el proper Ajuntament, fins i tot serien partidaris d’un possible pacte de la sociovergència, el problema és qui renuncia a l’alcaldia. Tot val per evitar perdre el poder.

L’altre problema per CiU és que la majoria dels seus electors no volen un pacte amb els socialistes, no ho entendrien, fins i tot una majoria acceptaria un pacte amb els republicans a totes, consideren molt més de fiar als republicans que els mateixos socialistes.

Tenen massa calent la traïció de l’antic cap de CDC a la Selva i tinent d’alcalde a l’època de Fèlix Bota, Josep Mª Serra presentant-se en el número cinc de la llista del PSC. Un pacte amb els socialistes podria representar l’enfonsament de CiU i més si l’alcaldia cau en mans socialistes.

El que està clar que els republicans segueixen marquen l’agenda municipal, amb les seves clares propostes i les seves innovacions, que juntament amb les noves incorporacions estan provocant un veritable atac de gelosia per part del PSC i CiU.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Són més del mateix. CiU igual al PSC. Prou de fer mal.

ERC éls únics que donen la cara per la gent

Anònim ha dit...

I tant que donen la cara, la veig per tot arreu enganyada, als fanals, a les parets, als vidres d'alguns establiments, mal enganxada per tot arreu. I tant que la donen la cara embrotint els espais públics i el mobiliari urbà. Quin exemple de donar la cara més patètit.

Anònim ha dit...

Potser és que no vivim en el mateix Blanes, però jo no he vist cartells "mulla't per Blanes" embrutant (en parets o façanes de cases), sinó que els he vist en llocs on no molesten a ningú.

En canvi cada dia veig pel meu barri brutícia per terra i per les parets: papers, embolcalls, plàstics, llaunes, caixes de cartró (les rodalies d'alguns contenidors estan que fan pena, fàstic i pudor en passar-hi). I l'Ajuntament mai multa als que DE DEBÒ empastifen el poble. Hi ha barris on fins i tot hi ha electrodomèstics abocats per rieres. I els cotxes abandonats a la intempèrie que la regidora de governació o el regidor de via pública no es dignen a fer-ne un seguiment, o bé ordenar-ho a la policia local, per tal de retirar-los (n'hi ha que porten abandonats mesos i mesos..... anys). Truques a l'ajuntament perquè vinguin a retirar-los.... i no venen.... No-ve-nen..........

Però és clar sempre hi haurà "algú" de pell molt fina, que es rasga les vestidures per alguns cartells penjats en Pirulís i espais on no faci nosa.

(Dit sigui de passada, l'altre dia vaig anar a Granollers, i en aquella ciutat gairebé mançana si, mançana no, hi ha un pirulí per tal que privats, persones, entitats i associacions -ajuntament inclòs- hi puguin enganxar llurs comunicacions i informacions.
Aquí a Blanes, a qui ens governa, no li posem demanar tanta "inventiva" o "exercici intel·lectual", com per habilitar suficients pirulís... aquest planteig és "massa" per als nostres prohoms del govern... massa feina, massa pensar... massa esforç......, una idea tan senzilla com el posar alguns pirulís...).

Tanco parèntesi. ¿Voleu dir que al que es rasga les vestidures, més que la "brutícia" en si mateixa, el que li molesta és el "missatge" i "qui" dóna la cara, amb la imatge de la persona determinada que hi ha en els cartells?

Ja n'hi ha d'exagerats (i de gelosos), que veuen la palla en l'ull de l'altre, mentre no s'adonen de la biga en el propi..., ells que tenen la importantíssima i cabdal responsabilitat de governar..., però prioritzen altres zels.

Au, bon dia a tothom!

Anònim ha dit...

Jo tinc fotos de fanals embolicats amb el famos´"mulla't d'en Joan Puig" i també estan mullades de cares les parades de l'autobús urbà i també vidres d'establiments i altres indrets. Sincerament crec que enguarren el poble.
I per cert el volum de brutícia que trobes pel carrer, no és superior al que hi havia fa un any (en que ERC hi era al Gover) o fa quatre en que governaven ER+PP+CiU. I si no t'enrecordes, també en tinc de fotos.

Anònim ha dit...

Senyors del PSC preocupeuvos d'altres coses,no embrutiu, per cert els mullats estan enganxats a espais publics de publicitat, si per error les persones que ho enganxen s'equivocan, nosaltres mateixos ho treurem.

Anònim ha dit...

Aquest darrer anònim, amb el seu escrit, ha donat tota una lliçó a l'anterior.
Per cert, el de les 6.46 PM, que per la forma d'escriure deu ser algú de l'"actual" equip de govern no ha contestat a una "minúcia" com els cotxes vells abandonats a la via pública......, la qual cosa demostra que el que li preocupa no és la neteja dels carrers, sinó el "CONTINGUT" imprès en els cartells.

Tampoc no ha parlat de la manca de pirulis a Blanes......... etc, etc, etc....
El més important no són les necessitats i els equipaments per a la ciutadania, no, no. L'important és "espiar" i "vigilar" què fan aquests d'Esquerra.

Res de nou, respostes semblants a la de les 6.46 PM, les trobariem en el regidor corresponent (crec que és l'Argemir o la Pepa), regidor/a d'ara i d'ABANS, quan ERC era al govern. Quan ERC estava al govern, ni en Puig ni la Conxita no portaven aquesta regidoria. A veure si els del PSC li donaran la culpa a en Puig fins i tot dels temporals de llevant que s'emporten la sorra o del canvi climàtic..... si exagereu tant, socialistes, se us veurà el llautó.

P.S.: jo a vegades també he vist (i de no fa pas gaire) cartells anunciant actes de l'AJUNTAMENT enganxats a les parets. Vull dir que tampoc cal exagerar.