1.4.07

27-M: On eren els de CiU de Blanes a l’hora de fiscalitzar el govern municipal?

Durant aquesta legislatura el grup municipal de CiU ha estat desaparegut de l’escena municipal. Amb la derrota de la llista encapçalada per Ramon Ramos a les eleccions municipals del 2003, CiU va desaparèixer de l’escena municipal.

L’anunci del fitxatge del seu cap de llista com a director d’una de les principals immobiliàries de Blanes i comarca, va provocar una autentica desaparició de la coalició nacionalista.

Josep Marigó s’ho veia molt feliç, tenia callat a dins del govern els seus dos rivals per l’esquerra, Argemir González (EUiA) i Joan Puig (ERC) i per un altre costat l’alternativa nacionalista estava a sou d’una coneguda immobiliària.

Però Josep Marigó va cometre un greu error, un error de prepotència, va creure que amb una CiU desapareguda podia començar a incomplir l’acord de govern signat amb ERC. Veia que era impossible que els republicans reaccionessin, no hi havia possibilitat de pactar amb CiU i va creure que podria fer el que volia.

Però esquerra va ser coherent, no va callar quan el PSC de Marigó va començar a incomplir el que havia signat, ho vam comprovar el dia que Marigó va dir si a desdoblar la N-II pel Vilar i Sant Daniel, ERC no va callar, o quan Marigó va acceptar tirar enrera la ciutat esportiva i ERC va proposar a CiU fer una roda de premsa conjunta per salvar la ciutat esportiva.

Ara, alguns volen fer veure que Marigó ha d’ésser substituït per Trias.
Sa-palomera entenc que hi ha alternatives millors. ERC ha fet un aposta molt clara i concreta, el seu alcaldable ha demostrat clarament que és creu Blanes, Joan Puig te tota la legitimitat per dir que vol ser alcalde de Blanes i no només ho creu sa-palomera, un article de Josep Freixa a la revista “La Nota” comparteix la mateixa opinió.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Esquerra només és coherent quan veu que pot treure un endiment polític de qualsevol tema (exemple irculació dels Pins que va votar a favor i després es va baixar del carro per ajntar-se als que estaven en contra) Esquerra ha jugat brut durant tot el mandat, negociant amb CiU alguns temes i fent veure que governava amb el PSC i EUiA, i també eludint la seva responsabilitat política alhora d'assitir a les Juntes de Govern i aprovar o no, determinats temes. Simplement ha passat olímpicament de la política local per dedicar-se a fer política madrilenya o mallorquina.

Anònim ha dit...

Esquerra menteix de ple a ple. en Josep Marigó mai va acceptar tirar enrera la ciutat esportiva i això ho sap perfectament el senyor Joan Puig i també la Conxita. el senyor Josep Marigó, primer va haver de posar ordre al desgavell que existia i després va haver de prendre les decisions que pertocaven, mentre que ERC i CiU teatralitzaven una roda de premsa conjunta que encara no sep sap el què pretenia aconseguir llevat de desacreditar PSC i EUiA.

Anònim ha dit...

ERC NO ÉS DE FIAR.

Anònim ha dit...

L'article a que us referiu que surt a la NOTA-ERC-PDB-CIU és d'en Joan o d'en Josep Freixa? A veure si us aclariu.

Anònim ha dit...

Crec que està molt clar, és en Josep.
ERC no menteix,la prova és que Marigó ara vol regalar 30000 metres de sostre a la generalitt, gratis.

Els unics que garanteixen que no serà aixis son els d'esquerra.

Marigó solidari amb Lloret i es incapaç de mantenir a ratlla al conseller nadal.

Anònim ha dit...

I el psc i EUiA si que han jugat brut, quan mesos despres del pacte, van votar a favor de fer passar la N-II pel vilar, aixi defensen i s'estimen Blanes, per cert gracies pk la N-II passi pel vilar, EUiA CiU PP PSC complices del desastre i la destrucció del principal paratge dels Blanencs
aixi que no intenteu donar lliçons a ningú

Anònim ha dit...

Doncs si el que escriu a La nota és en Josep, que vol dir aquest missatge escrit al blog d'en Joan Puig (el virtual)

"...felicitats al Joan F. per l'article."
Joan deixa de MENTIR, si us plau. Que se't veu el plumero".

Anònim ha dit...

Company, tens tota la raó, et dire més Ramos ha fet aproximacions a Marigó pel tema de la totxana i altres negocis

Anònim ha dit...

Els d’ERC, i tant que donen la cara, la veig enganxada a molts d'espais públics, embrotint fanals, parets i vidres. Però no deixa de ser una cara virtual. Durant el seu mandat va faltar a la meitat de les juntes de govern i a més a més a moltes altres reunions relacionades amb urbanisme.

Anònim ha dit...

Pareu ja de mentir, l'article l'ha fet no en Joan Ferrer sino Joan Freixa i està publicat a la nota. En Joan Puig l'ha penjat al seu bloc.

Anònim ha dit...

Teniu raó els de CiU no es mereixen guanar aquestes eleccions, s'han despertat i sempre a remolc d'esquerra.

Per cert els socialistes han començat una guerra bruta contra els d'esquerra.

Primer va ser la Casa del Poble, desprès l'atac comtra quim rutllant.

Com diu un altre participant en aquest forum, ahir el vespre molts vam torvar molt estrany que quim rutllant no presentes l'acta tal i com estava previst. Censura de Marigó?

Anònim ha dit...

Sí que els veig desesperats als del psc, Déu n'hi do. Fa algun temps mai m'ho hauria imaginat que arribessin fins aquests extrems.

El motiu de l'article aquest de SaPalomera que estem opinant, ve a ser una crítica a CiU....... i ells (en Pere Garcia o qui sigui) intenten "salvar" a CiU eludint el tema, procurant desviar-lo i sortint per comentaris, aquí despotricant a tort i a dret contra en Puig i ERC.

Quan Sa Palomera fa una crítica -raonada- a CiU, ¿per què els socialistes es donen per tan al·ludits com si fossin unes víctimes xiscladores?

¿Que potser a en Pere Garcia o a en Marigó, junt amb en Josep M. Serra, se'ls està impregnant l'esperit i la "filosofia CiU"?

Anònim ha dit...

Això mateix, si parlaven de ciu, per què s'esveren tant els del psc? Deu ser perquè a Blanes s'ensumen una important pujada d'ERC, amb un equip fort, renovat i potent.

Anònim ha dit...

Veuen que cada dia que passa es desmorona el PSC, i CiU no puja. Els unics que es trenquen la cara per Blanes erc i joan puig

Anònim ha dit...

Estic contem perque veig que ERC està nerviosa amb CIU. En Joan Puig ja ha fet prou el ridícul, el millor es que es quedi a Madrid. ERC ens enganya continuament a Catalunya i a Blanes. En Joan Puig sa passat tota la legislatura en fora de joc i ara a qui preten enganyar. Tots els joves potents els haurieu de veure com van de torrats el cap de setman si això es ser jove i potent estem ben aclarits

Anònim ha dit...

Ara resulta que els de CiU ataquen els joves, els insulten per atacar a esquerra. Quina broma,Ciu on estaven quan tenien que fiscalitzar l'oposició?

Anònim ha dit...

Em fa l'efecte que l'anonim de les 11.44 PM no és de Blanes.
No coneix Blanes.

Si fos de Blanes, respiraria i palparia en l'ambient que ni ERC, ni Puig ni CiU no estan nerviosos, sinó forts i esperançats, segurs de si mateixos i amb bones vibracions.
A Blanes, a qui sí que se li noten nervis és a les dues o tres persones que manen a dins el partit socialista.

Allò que no em cap al cap és l'insult que tal anònim ha fet a la gent ferma i seriosa de la candidatura republicana.