5.4.07

27-M: Fruït de l’acord amb la plataforma “Independents en suport a Joan Puig” surt al carrer el butlletí “sa-palomera”

Amb la intenció de parlar sense complexes de les properes eleccions municipals, demà mateix estarà al carrer en versió paper el butlletí “Sa-Palomera.”

D’aquí fins a les eleccions municipals editarem en format butlletí un informatiu relacionat amb les eleccions municipals a Blanes, aquesta iniciativa és fruït de l’acord de col·laboració amb la Plataforma “Independents en suport de Joan Puig.”

Aquesta plataforma recull adhesions a la candidatura de Joan Puig a l’alcaldia de Blanes, i és poden fer arribar al correu electrònic puigxblanes@gmail.com o signant a l’oficina electoral del candidat al Passeig de Dintre, 18.

Amb aquesta iniciativa sa-palomera segueix la seva línia editorial de defensar els principis de coherència i honestedat i permetre obrir un debat lliure entre les diferents propostes sense enganys.

El butlletí sortirà quasi cada setmana fins a les properes eleccions municipals amb un tiratge de 6000 exemplars inicials, en un format diferenciat i encaminat a la gent que vol estar informada i amb criteri.

Sa-palomera defensa una aposta clara per un canvi a Blanes, CiU i PSC ja han demostrar al llarg dels anys el que poden fer, ara és l’hora d’un canvi, volem donar una oportunitat a la nova gent, amb noves idees i avui per avui això ho representa la llista d’ERC.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

els d'esquerra són els únics que presenten propsotes innovadores.

Força i endavant

Anònim ha dit...

Salut i força, tenim molt clar el que votarem.

salut i república-

Anònim ha dit...

Veig que teniu clar el cami a seguir darrera de jovesxblanes es nota que el fill de puig va darrera de les bones iniciatives populars per copiar-les

Anònim ha dit...

Les bones coses són per millorar-les, heu de tenir en compte que al ritme de CiU,no sumem ni en pintura.

Gracies a les iniciatives d'esquerra, CiU pot tenir alguna oportunitat.

Anònim ha dit...

ERC marca el camí, els altres segueixent el camí dels republicans.

Anònim ha dit...

Que tingueu sort amb el nou butlleti, us ho desitja un lector de PROA i votant del PDB.