8.4.07

27-M: Trèiem els colors als polítics! Qui va dir.....

1.- Qui va dir... El Sr. xxxxx ha d’escoltar més als representants de la ciutadania i a la mateixa ciutadania i, sobretot, deixar de fer demagògia i electoralisme amb l’Illa de Blanes. Només així podrem treballar per fer realitat un projecte en benefici de Blanes en el seu conjunt.

2.- Qui va dir... S’ha fet una modificació i ara la proposta de la Plataforma Salvem Jalpi només contempla entrar en el terme municipal de Blanes.

3.- Qui va dir... Personalment crec que la proposta de la Plataforma és la millor.

4.-Qui va dir... No veiem del tot malament el traçat de la Plataforma, però ho hem d’estudiar.

5.-Qui va dir... Veiem amb bons ulls la proposta de la Plataforma de Tordera.

6.-Qui va dir... Correm el risc de cedir un espai de Blanes per solucionar un problema de Tordera. En portar el projecte sobre el terreny es poden produir desviacions, per motius tècnics que facin apropar el traçat al Vilar.

Declaracions fetes a l’any 2002 pels polítics blanencs. Participa en el concurs de sa-palomera. Guanya un sopar per dues persones en un restaurant de Blanes. Les teves respostes a sa-palomera@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé ben bé qui ho va dir, però la cosa em sona entre Marigó (la núm 1, com a mínim), algú de CiU i Argemir.
El que sí que recordo és que el traçat de la plataforma de Tordera Salvem Jalpí era el que trinxa els boscos del Vilar, Sant Daniel i tota la muntanya de darrera de Blanes.
CiU i PSC són un perill per als nostres boscos i pulmons naturals blanencs. Cal reconèixer que si hi queda alguna possiblitat de salvar-ho, és per la feina i lluita dels d'ERC.

Anònim ha dit...

La primer aposto per en Marigó i les altres excepta l'ultima s'els reparteixen Pujado, Ramos, Argemir i Marigó, espereo que en un proper número poseu vermell de veritat alguns polítics.

Anònim ha dit...

Val la pena està atent al resultat. sabrem el que defensen cadascú.

Treiem els colors als polítics

Anònim ha dit...

Als politics que tenim actualment l'ùnic color que tenen es el color dels diners, tan els que governen perque no han fet res amb 4 anys, com els que han estat a l'oposició que només surten el día del ple i per anar al banc a cobrar els diners que pagem tots els blanencs.

Anònim ha dit...

No tots són iguals, uns si, altres no i altres menys

Anònim ha dit...

Espero amb candaletas el resultat del concurs, alguns de veritat els hi quedarà la cara vermella per molt de temps.

Anònim ha dit...

A la nostra vila tenim la dissort que hi ha més d'un i més de dos polítics que no defensen el territori de Blanes.
A Lloret defensen Santa Cristina, a Tordera es volen treure el mort de sobre de la N-II (encolomant-nos-lo a nosaltres). D'altra part, per on ha de passar la línia de la MAT, els alcaldes i polítics empordanesos i gironins s'hi posicionen i s'hi oposen, defensant els seus pobles, el seu territori, els seus veïns, els seus interessos com a ciutadans i els seus drets.

Aquí a Blanes, no.
Aquí n'hi ha uns quants que defensen el color del seu diner, Blanes tan se'ls en fum, es resignen i abaixen el cap a les primeres de canvi davant l'alcalde de Tordera i el conseller del PTOP Joaquim Nadal.

Aquests polítics del nostre municipi que "passen de" defensar-nos a nosaltres, als blanencs, són aquells que van fer aquelles declaracions indignes de persones que estimin el seu poble blanenc, declaracions que encertadament ens recorda Sa-palomera i que espero que desveleu properament quin són els seus autors.

Afortunadament, no tots els polítics són igual. I la prova és de quina manera s'han posicionat cada un en el tema del desdoblament de la N-II pel Vilar (i en més temes).
Encara n'hi ha alguns, en minoria -en minoria de moment- que han plantat cara i han mantingut i mantenen viva la flama de la dignitat d'aquest nostre estimat poble blanenc, del que avui -bona notícia- se celebra la nostra diada i aplec de la Mare de Déu del Vilar.
Salut blanencs, i ànim, republicans.