24.6.07

El fracàs de l’estratègia de Pere Garcia (PSC)

El dissabte passat una persona entre el públic present al Teatre Municipal per assistir a la constitució de l’Ajuntament va perdre els papers, va cridar, insultar i va reconèixer fins i tot que anava “molt calent.”

Era Pere Garcia regidor a l’Ajuntament fins aquest dissabte, es l’autor i responsable de l’errònia estratègia que ha portat al PSC a estavellar-se en el seu legítim camí cap a l’alcaldia.

Pere Garcia va decidir acabar amb Esquerra el dia que CiU i els republicans van realitzar una roda de premsa conjunta per intentar desencallar les obres de la ciutat esportiva, i per cert ho van aconseguir.

A partir d’aquell fet, els socialistes i aprofitant la deixadesa de CiU van començar apressar els cargols als republicans, van utilitzar els mecanismes de control per retardar les propostes d’Esquerra i ho van fer amb molta mala llet.

Els hi van fer la vida impossible, i malgrat tot els hi ha sortit malament, sa-palomera fins i tot comprenc la desesperació del personatge, tot cridant, sense comportar-se, estava veient la seva pròpia derrota, havia portat al seu amic pel mal camí.

I encara el segueix portant pel mal camí, veient i us recomanem l’entrevista que publica aquest diumenge el diari de Girona, desprèn bilis a raig. Acusa a CiU de pactar amb les immobiliàries, quina barra, que no s’han recorda de l’obre de la pujada de Santa Bàrbara, que va autoritzar sense el vist i plau d’urbanisme, o les cases protegides i enderrocades per desídia.

L’entrevista demostra la ràbia que desprèn, insulta al regidor del PP, aquest era bo fins que no va voler pactar amb ell, fins i tot reconeix que el va incitar a convertir-se en trànsfuga.

A Esquerra (no a Puig) li diu de tot, i a més diu que aspira a tornar encapçalar la llista, per decència li tindria que demanar perdo al seu company de partit Quim Valls, el gran sacrificat (tenia que anar a la Diputació) per els errors de Marigó.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

És ell, l'únic e incombustible, encara no s'ha donat que políticament està acabat, no sap que a can psc els perdedors per culpa d'un mateix els liquiden,

Anònim ha dit...

L'imprasentable que va cridar en l'acte constitució de l'Ajuntament fou el Sr. J Caliz, que amanitzava els discursos electorals del PSC amb poesies.

Anònim ha dit...

Tambè el Pere GArcia,paraula de socialiste convençut, trist espectacle insultant a trias

Anònim ha dit...

La prova més clara i fefaent que l'estratègia de Garcia ha estat un "bluff", és la de que ha conduit al seu PSC a l'oposició.