5.6.07

(Pactes 5) EUiA ha de deixar de ser marca blanca del PSC.........

Fins quan aguantarà EUiA les infidelitats del PSC?, on és l’esperit del PSUC? On és l’esperit de les esquerres en el PSC?.

El PSC te dret a intentar la sociovergència, el que no te dret és a ser infidel a tots, li demana als seus socis fins ara que s’hi posin bé amb CiU i mentre els primers fan bondat, ells s’han van de “picos pardos” amb el PP i li ofereixen entrar al govern i incita a Celestino Lillo a convertir-se amb trànsfuga.

El PSC demostra d’aquesta manera la seva infidelitat als seus socis, el PSC de Marigó demostra que és igual el que pacte, per la cadira tot val. Crec que és hora que les veritables forces de progrés prenguin la iniciativa i en aquest sentit des de sa-palomera demanem a EUiA que en lloc de perdre el temps intentant convençar al PP que els hi doni suport des de fora, o que perdi el temps a llimar tensions amb CiU tal i com li demana el PSC, es dediqui agafar el toro per les banyes.

Cal que EUiA deixi de ser marca blanca del PSC, cal que pacti amb Esquerra i amb aquest força, podran establir els mecanismes per una veritable alternativa a Blanes, lluny dels lobbys de sempre.

No malbarateu l’esperit del PSUC del 79, per lliurar-ho a la sociovergència.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

tots intenten conseguir majories de 11 minim, y el que la consegueig te dret a gobernar el pobla.
tots els partits tenen rao de buscar gubern, els avalan els votants. el pobla no es tonto y sab lo que ha votat, axo se ha de respectar. de que si un partit de dretes o de esquerres se juntan, no es problema en un gobern de pobla, si buscan el consens pel be del pobla de blanes y respecten els seus programas. porque no erc+pp+psc, o eua+pdb+ciu+pp, o qualsevol altre combinacio, sempre que el poble surti amb un gobern fort y se beneficia el pobla.

Anònim ha dit...

A l'anterior, amb les combinacions que proposes, el poble pot sortir tan "fort" com la teva ortografia.

Anònim ha dit...

ciu + erc, es el futur, si ara cal amb pp y pdb dons venga, sensa por en 4 anys de feina els resultats avalaran

Anònim ha dit...

faig lo que puc, la ortografia no es el meu fort, ya es veu, jajaja.
nomes son exemples, el que acabo de pusar, si que podria funcionar

Anònim ha dit...

Els del PSUC-ICV-EUiA ja van malbaratar l'esperit del PSUC a l'any 1979 quan, amb 6 regidors a Blanes (PSUC: 6 regidors, PSC: 6 i CiU: 6) van regalar l'alcaldia al PSC de M. Dolors Oms.

Dolors Oms es va cobrar els alegres favors rebuts dels comunistes, se'ls va cobrar amb escreix i interessos.
Amb aquella monumental cagada del PSUC, des de llavors, i en successives eleccions els PSUC, ICV i EUiA no han superat els 3 regidors -màxim- (ara en tenen 2, i havent baixat uns 500 vots, de 1800 a 1300, respecte a fa 4 anys).

Estic d'acord amb la diagnosis que fa Sa-palomera, si EUiA no agafa el toro per les banyes i planta cara als dictadorets Marigó/Garcia del PSC, i EUiA continua amb aquest paperet pusil·lànime de ser mer convidat de pedra a l'espectacle de banyes que li està posant Marigó, anant-se'n Marigó al llit amb les dretes CDC, UDC (Unió), Partit Popular i amb el dimoni PDB-Proa......., si Salmerón no reacciona i continua abaixant-se els pantalons fins als turmells davant Marigó, permetent Salmerón que la dreta de CiU entri en el govern.........., d'aquí a 4 anys EUiA rebrà una patacada de les que fan història, tan monumental o més que la del '79.

Salmerón, Paco Martínez, Antequeres....... O ARA O MAI..... Entengueu-vos amb ERC, aneu a una.....



Un blanenc progressista i d'esquerres.

Anònim ha dit...

PSC i IC-V a l'oposició, la resta a treballar, del contrari el poble sen resentira. Quin programa presenten els socialistes, i els comunistes? dons cap, van a les palpentes. No es tracta que Puig es foti al llit amb Ramos, ni Ramos amb Trias, etc... Teniu molts punts en els vostres respectius programes que son perfectament compatibles, deixeuvos de criaturades i poseuvos a treballar sensa complexos i pensant únicament en el poble i si heu de solventar alguna cuestió personal doneu el pas i tanqueu el tema.

El poble us demana responsabilitat, heu anat a unes eleccions, heu fet promeses i ara toca moures. El moviment es demostra caminant

Anònim ha dit...

endavant esquerra l'unica que té la garantia,

psc botifler

Anònim ha dit...

No sé si Esquerra és l'única que té la garantia, però el cert és que, en aquests dies de negociacions, corredisses, banyes, estranys balls i canvis de parella, qui està posant més seny és ERC.

Marigó és una caixa de sorpreses per al blanenc, i no alegres, que diguem.

Anònim ha dit...

Estic d'acord nomès esquerra esta a l'alçada de la situació.

força esquerra, de les derrotes n'aprenem,

Anònim ha dit...

Només Esquerra està a l'alçada de la situació amb un regidor, ja,ja,ja... nois els vostre ego us ha perdut!!!

Anònim ha dit...

A l'anterior,

El ja ja ja de les burles dels socialistes contra ERC i contra en Puig denota si els socialistes estan a l'altura o no.

ERC ho aguanta tot, la derrota electoral, les burles, les contrarietats..., procura rectificar els errors i s'adapta a la no pas fàcil situació actual........ Conclusió: ERC està a l'altura......... i amb el cap ben alt, amb la dignitat intacta com un roure i amb tota l'honra amb salut de ferro.

Seguiu amb les vostres burles socialistes (poca cosa sabeu fer més), que estereu molt a l'altura.

Anònim ha dit...

Ara es veu la categoria moral dels socialistes

Anònim ha dit...

endavant esquerra, cal recuperar confiança i anims,a per totes

Anònim ha dit...

Ja seria de jutjat de guàrdia que un partit, que només té un regidor, estigués a l'equip de govern...

Anònim ha dit...

Doncs hi ha estat durant uns quants anys. ¿I quan el Maxi Antequera era l'únic regidor d'ICV en el govern amb PSC-DolorsOms? ¿Com és que no ho has portat al jutjat de guàrdia, demòcrata de pa sucat amb oli o socialista nostàlgic de l'antidemocràcia franquista?

A veure si entens que la LLEI diu que, si un regidor d'un partit, aconsegueix pactar i formar majoria amb un altre grup (o grups), conformant equip de la meitat més un regidors del consistori, aquell acord ja esdevé equip de govern (integrat per partits majoritaris i minoritaris, tant és que tinguin 15, 6 o 1 regidor cada un d'ells).

A veure si aprens bé la LLEI, perquè si vas al jutjat, a veure si el jutge et buscarà les pessigolles per denúncia falsa.

Socialistes, com us passeu, ja està bé de la broma, no trobeu??

Amb els socialistes, la ignorància al poder.

Anònim ha dit...

Sou els més coherents, els unics que parleu clar

Anònim ha dit...

endavant i força