17.4.07

Marigó dimissió.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

tenen tota la raó.

salut

Anònim ha dit...

Després de fer el ridícul en la vostra convocatòria de manifestacio, ara li carregueu el mort a l'alcalde. Quin morro què teniu !!!!!

Anònim ha dit...

Es la pura veritat, l'alcalde es va amagar

Anònim ha dit...

Desprès de fer el ridícul??El ridícul el va fer qui no va venir i està disposat a deixar que Nadal i Cañizares passin per la piconadora el paratge boscós més maco de Blanes per tal que Tordera pugui fer el seu poligonet i uns quants centenars més de pissos a la Vall de María... no tenim morro però desde el consistori és pot fer molt més però algú no vol enfrontar-se amb el CAPO...

Anònim ha dit...

Per cert els de ciu que no cridin tant, per que alguna cosa tenen que veure amb el retol que es troba a can bartoli.

Anònim ha dit...

El que us passa es que creieu ser els reis del mambo i d'això res de res.
Fracàs en la vostra convocatòria i ara en Puig que en farà una on aniran 400 milions de persones.

Anònim ha dit...

Fracàs en la "VOSTRA" convocatòria, dius??

Està vist Marigó, o Pere Garcia, o etc., que no sents com a "TEVA" la convocatoria d'abans-d'ahir.

Les paraules que escriviu i pronuncieu us delaten, el vostre subsconcient us traeix.

No cal que us descriguin, us fiqueu de peus a la galleda per iniciativa pròpia, perquè us agrada ficar-los-hi.

Us queixeu que diem que no feu res a favor del Vilar..., però sou els socialistes els que, parlant, us burleu de la manifestació, i de la Causa de la manifestació...

Crec que a cada vegada que obriu la boca cada cop hi ha més blanencs que descobreixen què hi ha darrere de les vostres caretes: excavadores, piconadores, orugues de ferro i bulldozers arrasant els nostres boscos per posar-hi ciment, asfalt, quitrà, polígons i futures urbanitzacions...., calés per a les vostres butxaques.

Nadal, socialistes i Marigó, tots sou el mateix, sou la mateixa família, esteu fets de la mateixa pasta, la que va enfonsar el Carmel de Barcelona, la que es va carregar Sant Daniel de Girona, la que aprova 6.000 nous amarratges de ports esportius ampliats al litoral català, la família que enterra l'estimació de milers d'ànimes per Bracons, la que aixafa el territori amb la MAT Molt Alta Tensió, la que imposa contra el Vallès el 4t cinturó, la que vol fer passar el TGV per sota de tot l'Eixample de BCN i la Sagrada Família, la que es vol carregar el Vilar, la que tempta a veure si pot ensorrar el país...

No és, només, el Zaplana del Polònia l'únic requalificador de terrenys i especulador del sòl; vosaltres, socialistes i convergents, també sou protagonistes de la continuació de la mena d'urbanisme, pilotassos i desarrollisme que va iniciar Franco inaugurant pantanos i invadint el país amb la totxana (des dels 50).

I encara teniu la barra d'afirmar que els que treballen i fan tot allò que bonament poden perquè el desdoblament no passi pel Vilar, tenen "morro"??

Anònim ha dit...

Una cançó idònia per a la campanya de Salvem el Vilar i Sant Daniel.

En Nadal i en Marigó ja no fan cas ni als propis quan algú dels propis diu quelcom sensat.
Nadal i Marigó ja no fan cas ni a en Joan Manuel Serrat, de qui és pública i coneguda la seva simpatia pel partit socialista.

Veieu-ho i escolteu atentament les paraules de la cançó a:



http://www.youtube.com/watch?v=Zaneki-Gnb8

Anònim ha dit...

Un vídeo més explícit de la mateixa cançó, i en versió original.

Dedicada als destructors dels nostres boscos del Vilar, els companys Marigó i Nadal, els 2 que ens volen "matar la terra" (en paraules de la estrofa de la cançó d'en Serrat):



http://www.youtube.com/watch?v=gjRaZvEBUIQ

Anònim ha dit...

Ara resulta que en Marigó té la culpa, quan ell estava al davant de tots. No teniu vergonya i el temps us treurà la raó. Quin interés té en Marigó en que el traçat passi per la N-II quan ha sigut el primer que l'ha defensat.

Anònim ha dit...

No cal ser socialista ni anti res per veure que vau fracassar en la vostra manifestació, ja que des del primer dia us la vau fer vostra per molta ràbia que us faci, ja que si hi hagués anat molta gent haguéssiu sigut els grans triunfadors.
I repeteixo no sóc socialista, sóc una persona que ho veu des de fora.

Anònim ha dit...

que veu desde fora qué??qué en marigó està CAGAT per si alça massa la veu i emprenya als germans Nadal??Que el consistori que ell encapçala ha fet lo estrictament just per no dessobeir els acords del ple??Es clar que va estar al davant...faltaria més arriven eleccions seri massa fort que no estigués...no penso que fos un fracàs encara que haguès estat jo tot sól davant la pancarta...una injustícia és una injustícia i espero que sempre hagi algú per denunciar-la...i la decisió de Foment és una CACICADA...i si és tant objectiu/va suposo que ho podrà veure...

Anònim ha dit...

Estoy un poco harto de imágenes virtuales, de blocs virtuales, de campañas virtuales, de palabras sin hechos. Estoy harto de que se quiera Salvar el Vilar cuando al mismo tiempo y las mismas personas (ERC)destruyen el mobiliario urbano, pantan las paredes con palabras soeces y llenan nuestro pueblo de suciedad. En lugar de tanta virtualidad haced como los socialistas que hablan poco y trabajan mucho.

Anònim ha dit...

Edición cortar y pegar. El mateix escrit anterior, per duplicat en el post de dalt i per triplicat en el llibre de visites de la web de l'Ajuntament:

http://www.blanes.net/visites