29.8.06

A “Can PSOE/PSC” els liquiden per dalt; Joan Clos jubilat anticipadament d’Alcalde de Barcelona, primer ministre i desprès ex-ministre.


Comença a ésser habitual una manera de renovar a dins els socialistes curiosa, la de liquidar els candidats per elevació, aquesta practica habitual en els darrers temps es la que han practicat amb el discutit Alcalde de Barcelona, discutit perquè segons les darreres enquestes la seva pèrdua de popularitat era evident, el que havia despertat les alarmes a la seu socialista.

Ves per on, que la sortida del Ministre Montilla del govern espanyol els hi ha donat l’oportunitat de treure de sobre l’incomoda alcalde barceloní, val més un mediocre ministre, que un alcalde que dia a dia va perdent força entre els seus ciutadans.

Segons ha sabut sa-palomera, fa unes setmanes Joan Clos va anar a dinar amb helicòpter a un conegut hotel de la Costa Brava amb dos misteriosos personatges (tenim testimonis fidels) a l’igual que va marxar com va venir, es a dir volant, a lo millor volia a prendre com es feia “per sortir volant de l’Ajuntament de Barcelona”.

El PSOE/PSC ja ho ha dut a la practica en altres ocasions, recordem el Ministre Bono, competidor de Rodríguez Zapatero a la secretaria general del PSOE i avui ja ex – ministre; o l’ex alcalde de Lleida Siurana, nomenat Conseller d’agricultura del govern Maragall i avui ex – conseller; o el mateix President Maragall avui ja quasi ex – President de la Generalitat.

Només alguns molt ben situats de moment es salven, son aquells que son capaços d’adaptar-se a tots, a les comarques gironines tenim un exemple clar, el tot poderós conseller Nadal que sobreviu fins i tot al Carmel i al propi Maragall, però algun dia aquesta manera de convertir la política en una estratègia quasi mafiosa els acabarà engolint, fins i tot Montilla pot ésser ex – candidat a la Presidència de la Generalitat.


sa-palomera@hotmail.com

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixo es norma, la propera sera l'alcadessa de girona, le nomenaran per qualsevol cosa i liquidada via lliure a Pia Bosch

Anònim ha dit...

I l'alcalde de Blanes no el fan ministre? a veure si ens deixan tranquil, encara que sigui per conserge, Montilla a veure si ho soluciones una plaça de conserje pot servir

Anònim ha dit...

Aquest darrer comentari el trobo fora de lloc.

Anònim ha dit...

Prou socialistes, si us plau!!!!

Anònim ha dit...

VOLEM LES POLÍTIQUES DE JUBILACIÓ DEL PSOE TAMBÈ A BLANES URGENTMENT!!!! UNA OPCIÓ PODRIA SER JUBILAR EN MARIGÒ ENVIANT-LO DE EMBAIXADOR A ALGUN PAÍS... QUE ES ALGUNA COSA FORÇA RESPECTABLE..
PER CERT:
QUE EN DIU SA PALOMERA DE TOT EL TEMA DEL CAMP DE FUTBOL ? QUE PASSA DE VERITAT? ESPERANT IMPACIENTMENT UN NOU POST...

Anònim ha dit...

Us molesta en Marigó. Ja ho veig.
Un politic honrrat, honorable i decent no com en Joan Puig, que es un politic "politic".

Anònim ha dit...

Suposo que es tant decent que només es dedica a insultar a la gent d'esquerra, si no mireu l'entrevista que ha donat a TV de Blanes.

Molta hipocresia porta com la majoria dels socialistes

Anònim ha dit...

Els vostres missatges estan plens d'enveja i odi, sincerament em feu molta por.

Anònim ha dit...

El no estar d'acord amb certs comentaris que feu, no vol dir que sigui socialista, crec que tinc tota la llibertat d'expresar el que penso i sento i ningú te cap dret a colocar-me una etiqueta. Adeu per sempre Sa Palomera!

Anònim ha dit...

He vist les declaracions de marigo i hem semblen de pena, si puig era el pitjor regidor de hisenda com va pactar amb ell? es un inconscient? el que pasa es que va enganyar a ERC, volia l'alcaldia i el pacte era una manera d'arribar, sort en tenim de sa palomera