30.8.06

A “Can PSOE/PSC” els liquiden per dalt(2): més candidats a ésser liquidats per la via Montilla.


Desprès de l’èxit d’ahir de sa-palomera, amb l’augment del nombre de visites, algunes d’interessants, hem rebut diferents correus electrònics de possibles nous afectats d’aquesta tàctica.

També ens han demanat més informació sobre el dinar a un hotel de la Costa Brava de l’alcalde Clos, en aquest sentit podem assegurar que es va produir el dia 31 de juliol en un magnífic hotel de la costa de Lloret, va arribar en helicòpter amb dos acompanyants i va marxar desprès de dinar.

No sabem qui eren els seus acompanyants, uns ens diuen empresaris, altres
gent de l’entorn de Montilla, però fins el moment no ho podem afirmar. Si que sabem que l’estada va ésser investigada per un mitjà de comunicació, que al veure que protocol de l’Ajuntament de Barcelona desmentia el viatge, els va despertar la curiositat, però misteris del periodisme d’avui, el que podia haver estat una noticia de portada, no sabem per quins motius va ésser una simple engruna.

Però tornant a les travesses per nous candidats a ésser liquidats per elevació, podem destacar l’actual alcaldessa de Girona Anna Pagans que està a la corda fluixa per part del Nadalisme, que està convençut que l’actual delegada de la Generalitat a Girona Pia Bosch es molt millor.

Altres noms arribats a sa-palomera són l’alcalde de Figueres Joan Armanguè candidat a ésser substituït per l’actual diputada a Madrid Montse Palma; i el que està a la corda fluixa, aquest per ésser infidel al Montillisme es l’alcalde de l’Hospitalet Celestino Corbacho, malgrat pugui semblar un intocable a dins el PSC no li perdonen les seves deslleialtats oferint-se al PSOE a esquenes de l’aparell. Aquest li està buscant una sortida per elevació, es una prioritat per Montilla.

sa-palomera@hotmail.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons que es vagin preparant, aquests poden ésser els següents, lo del helicopter, molt divertit, a veure si averigueu qui eren els acompanyants

Anònim ha dit...

No, per favor, que no toquin l'inefable Armangué... Sóm molts el figuerencs que volem veure la seva derrota humiliant. No ens treieu un dels pocs alicients que queden. Armangué, després de 20 anys (8 d'oposició i 12 al govern) a tornar a la Caixa!!! Prou PSC-PSOE, verdader règim a Catalunya!

Anònim ha dit...

aixo es podrà arreglar, però veuen el perill i poden intentar la jugada mediatica, per un pacte ERC i CiU o Santi Vila i F. Canet

Anònim ha dit...

Prou de manicaismes a la política, prou d'actituds de poc psc i molt PSOE,a veure si d'una vegada no grup propi, partit propi.

Volem més maragall i menys Montilla

Anònim ha dit...

L'ultim anonim em sembla que no acaba d'entendre que es el PSC.

Anònim ha dit...

me sembla que ho sap tothom, partit al servei de sucursalisme del Psoe, incapaços ni tant sols de tenir grup parlamentari propi, cada dia se us veu el llautó d'una manera mes clara.

Anònim ha dit...

A Corbacho i al Bustos segurament els faran consellers si el Montilla arriba a president. I al cap d'uns mesos o d'un anyet, pam, pam, patada al culet i fora.