8.8.06

Fins i tot Montilla no entenc l’actitud de Marigó cap a esquerra.



Una cosa deu ser l’estratègia del PSC a la Generalitat i l’altre a l’Ajuntament de Blanes, si ahir dèiem que Marina Geli mostrava la seva preocupació per la situació de Blanes i sobre tot per les declaracions fora de lloc de l’alcalde de Blanes contra ERC, que complicava qualsevol reedició d’un govern d’esquerres, ara es l’hora del propi candidat a la presidència de la Generalitat José Montilla que a traves del secretari d’organització José Zaragoza ha fet arribar al PSC blanenc l’error de les declaracions.

Desprès de l’atac de 25 minuts contra ERC que va representar l’entrevista a radio Blanes, concedida per Marigó s’aixequen les critiques pel to de l’entrevista, tot van ésser paraules sense cap exemple concret, les declaracions segons ens han manifestat diferents correus rebuts per sa-palomera respirant odi i gelosia i demostrant que la decisió va ser feta per estratègia electoral.

En un altre sentit i segons informacions confirmades per PSC blanenc, la lluita pel poder dins al partit seguirà fins al final, però finalment sembla que la victòria caurà del sector més espanyolista dirigit per Pere Garcia, només una petita concessió cap a Joaquim Valls, li ofereixen el Patronat de Turisme i Mitjans de Comunicació, però Urbanisme per l’alcalde.

Sector crítics del PSC lamenten que Josep Marigo hagi fet cas a qui va ésser la seva mentora política, l’ex alcaldessa Maria Dolors Oms, li recorden que està caient en el mateix error d’ella, convertir esquerra en l’enemic públic núm. 1 i amb un error afegit, avui això no es creïble, masses vegades les “deslleialtats” d’ERC acaben beneficiant a Blanes.



sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Gràcies a l'actitud i serveis" de Marigó vers els seus companys de partit..., es podria donar la situació que en la propera contesa electoral, el PSC tornés a perdre l'alcaldia blanenca... com ja li va succeir al partit socialista el 1987, 1995 i 1999.
Aquests socialistes no aprenen ni a la de tres, ensopegant dues vegades en la mateixa pedra.
Perdó, què dic "dues"?... Tres i quatre...
A cal PSC, altre cop la passió i les vísceres se superposen al sentit comú i al cap.
ERC, més minoritaris, però amb més lucidesa i visió global.

Anònim ha dit...

El Marigó potser calcula més del que us penseu. Una altra que va fer naufragar els sociates a nivell local va acabar de consellera al Govern de la Nació:
http://busot.blogspot.com/2006/05/carme-figueras-va-ensorrar-el-psc.html