25.8.06

Joan Mesquida, director general de la Guardia Civil visita la piscina il•legal de Pedro José Ramírez dies abans de la manifestació en defensa de la co

Com molts altres càrrecs tant del PP com del PSOE, Joan Mesquida ha passat a engreixar la llista de visitants “il·lustres” que han tingut el goig d’ésser convidats a la piscina més famosa de l’estat.

Aquest vell conegut i amic de Pedro José ve ser vist quan entrava a la casa del conegut director i en sortia unes quantes hores desprès, tot això succeïa el 14 d’agost, dies abans de la manifestació que diferents entitats de les Illes havien convocat sota el lema la Costa és de tots.

Quina casualitat dies, desprès es prohibia la manifestació en barca per la costa balear i s’autoritzava una contramanifestació al mateix lloc i al mateix dia, ni fet a mida dels provocadors de sempre, de l’extrema dreta espanyola que vol convertir una piscina il·legal amb el símbol de la unitat d’Espanya.

Però això no es tot, Joan Mesquida (PSOE) era el conseller balear d’hisenda i per tant el responsable que una multa per obres il·legals del propietari de la casa en qüestió caduques per error administratiu,(error informàtic) l’administració es va oblidar dels plaços legals, quina altre casualitat.

Amb tots aquests antecedents creiem que la Guardia Civil estarà ben servida, i una darrera qüestió, mireu com de bonic tracta “El Mundo” al personatge malgrat que per un altre costat l’esmentat diari segueix posant brutícia sobre el propi PSOE,11-M versió Pedro José, immigració, el procés de pau etc.

sa-palomera@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin escandol,no tenen vergonya aqust del psoe, que dimiteixin, prou de favors a l'escoria

Anònim ha dit...

Aquest esta comprat pel periodisme groc de pedro, el j.